Ošúchaná kabelka? Žiaden problém!

9/07/2014

Ahojte! Veľmi sa ospravedlňujem, že článok nebol vtedy kedy mal a že som sa dlhšie neozvala. Od utorka som toho mala veľa. V škole sme mali skrátené vyučovanie, ktoré už od pondelka nebude, preto som chcela voľný čas tráviť s priateľom a doma som musela aj pomáhať, pretože nám konečne spravili linku a včera sme mali akciu, takže som musela aj s tými vecami pomáhať. :) 

Dnes prinášam takýto DIY článok - jednoduché obnovenie znova kabelky, ak ju máte takú ošúchanú.   Ja som si ju kúpila od jednej baby na instagrame, vedela som iba o jednej nedokonalosti a bola som mierne prekvapená, že bola trošku viac "zničená".  Bola za super cenu tak mi bolo ľúto ju nechať takú zničenú - ved je krásna! 


Našťastie ma napadlo toto - nalakovať si všetky ošúchané časti a kabelka je ako nová! Jediné čo potrebujete je lak v tom istom odtieni alebo najpodobnejšom, aby moc nesvietil. 



Vľavo vidíte ako to vyzeralo pred tým a napravo ako teraz. Z diaľky to nie je ani spoznať. :)
Tu tiež môžte vidieť ako to vyzeralo pred tým. Vľavo je roh kabelky a v strede ako to vyzerá Po a úplne vpravo vidíte druhý roh kabelky, ktorý je tiež upravený. Vidíte tam miesta, ktoré sú zalakované? Ja už teda nie. :D

Na tejto fotke môžte vidieť všetky tie ošúchané časti, ktoré som zalakovala ale aj "uško", aké je špinavé a na to stačil len obyčajný odlakovač ako aj na čierne čmuhy vnútri. :)


Tu vidíte "uško" čisté vrámci možností a vrchný roh kabelky je tiež už upravený. :)



You Might Also Like

7 komentárov

  1. Ty jo, jak jsem viděla tu první fotku, tak jsem si říkala, že nechápu, co je na té kabelce zničené :) A teď už vidím proč. Musím říct, že ten lak to naprosto dokonale zakryl!! :) Díky za tip, taky mám pár trošku zničených kabelek:)

    Instantní krása♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. naozaj to nie je spoznať ak keby ten lak nebol toho istého odtieňu - veď každému ju nebudem dávať rovno pod oči aby si tie nedokonalosti všimol. :)

      Odstrániť
  2. Super ;))
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť