Catrice Allround Concealer

11/14/2014

Dnes som si povedala, že už som schopná napísať recenziu na tento korektor od Catrice. Používam ho každý deň, takže si myslím, že recenzia bude na mieste. :)

Na túto paletku som čítala ešte pred kúpou veľa recenzií a niektoré boli kladné iné záporné. Ale kedže je tu výber z piatich farieb, povedala som si, že je určite super a budem s ním spokojná. Ako to nakoniec dopadlo sa dočítate ako vždy až na konci. :) 


Čo píše stránka?

Skvelá päťka na boj proti drobným chybičkám krásy. Vďaka krémovému zloženiu je použitie oveľa jednoduchšie. 
Ružová - dokonale kryje kruhy pod očami. 
Béžová - prekrýva drobné chybičky. 
Zelená - prekrýva začervenané miesta a popraskané žilky.

Cena?

Niečo do 4 €


Môj názor?

Táto recenzia bude patriť skôr k tým negatívnejším. Najprv ale začnime tak ako vždy.
Obal je pekný, mne sa veľmi páči, je zaujímavý a dobré je, že je priehľadný, čo je ale asi u všetkých takýchto korektorov. Tak isto som rada, že prešiel zmenou dizajnu a nekúpila som si ho taký aký bol predtým, pretože vtedy sa mi vôbec nepáčil.

Plus je aj to, že obsahuje teda 5 farieb, ktoré ste si už vyššie mohli prečítať na čo sa používajú. :) Je super, že si môžem akoby namiešať presnú farbu, ktorú potrebujem. Už som sa s tými farbičkami naučila hrať takže viem presne, čo mi na čo slúži.

Zelenú som skúšala na začervenané miesta avšak veľmi mi to nepomohlo. Časti som mala zelené a ak som sa to snažila vklepať alebo rozotrieť tak mi tam nič neostalo a žiadne červené miesta mi to nepretrelo. Aj napriek tomu ho ale používam a nejaké červené miesta, ktoré sú ale veľké (ako napríklad časť líc) trošku pretriem no veľká pomoc zázračná to nie je. :/

Červená/lososová je pre mňa úplná záhada. Ak som si skúsila zatrieť touto farbou kruhy od očami, čo by mala spĺňať, tak som ostala s červenými očami.A to som si nebrala toho strašne veľa ale tak akurát. :D Nakoniec som ale prišla na to, že si to musím miešať so stredným odtieňom béžovej alebo teda tou zlatou strednou cestou. :) Tak je to akurát.

Čo sa týka toho hnedého odtieňu - ten moc nevyužívam, pretože úprimne, netuším na čo. Videla som už tutorial ako sa pomocou tejto paletky dá kontúrovať ale k tomu som sa ešte vôbec nedostala a preto vôbec neviem čo povedať k tejto farbe. Skúšala som s ňou síce aj kruhy pod očami nejak zakryť a pomocou tuším toho "rozjasňovača" ale nebolo to dobré.

Béžový odtieň je si myslím asi najlepší, s ním som spokojná, využívam ho najviac a je to aj vidieť (tieto fotky sú fotené hneď na začiatku). Zakryjem ním viaceré nedokonalosti a vyzerá to naozaj prirodzene.

Svetlý odtieň, dá sa povedať aj rozjasňovač je tiež dobrý. Využívam ho pod obočie, medzi obočie a niekedy aj inde ale to iba málokedy.



K farbám by som asi viac nepovedala ale poďme teda k tej druhej časti...

Ja osobne s touto paletkou nie som spokojná. Je to krémový korektor, ktorý sa síce dobre nanáša ale nevyhovuje mi. Už keď som si ho kúpila tak ho využijem ale nie som ním dva krát nadšená. Pleť mám suchú až normálnu. Keď si korektor nanesiem tak je to ešte dobré no o pár hodín mi to zvýrazní všetky vrásky aj tie, ktoré ani nemám, všetko mi do nich padne a v okolí očí to nie je teda vôbec lákavé. Ak si ho nanesiem pod obočie alebo inde na tvár ako sú líca, brada alebo čelo je to úplne v poriadku. Nič sa nedeje, pod púdrom je to super. Ale akonáhle si dám korektor na nos (preto si ho tam už ani nedávam), zvýrazní mi to suché miesta o ktorých za normálu ani neviem, že mám. A to aj napriek tomu, že si pred tým nakrémujem celé tvár a nechám pôsobiť. Medzi obočím to isté a v okolí nosa tiež.
Je to celkom blbé, kedže tam toho korektoru potrebujem najviac a takto to nie je naozaj pekný pohľad. Možno na tých miestach mám až príliš mastnú pleť alebo suchú. Preto si plánujem kúpiť nový korektor a tento už nikdy viac. Omnoho lepší bol ten predtým od Catrice čo som mala. :)


Dnes to bola teda trošku negatívnejšia recenzia ale naozaj neviem čo by som k nemu ešte povedala. Výdrž je teda slabá si myslím, pretože to kazí to zaliezanie do vrások. Krytie sa mi tiež nepáči, pretože naozaj to v porovnaní s korektormi pred tým, nie je žiadna sláva aj napriek tomu, že tu je toľko farieb na výber. To ale nemusí byť u každej. Čítala som rôzne recenzie a jedny boli spokojné, iné nie. Záleží už len na vás či ti risknete a vyskúšate ho. :) 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Od Catrice mám pár lakov na nechty a jednu maskaru a už dávnejšie som chcela kúpiť aj túto paletku no nakoniec som sa rozhodla pre klasický tyčinkový korektor, na ktorý je spoľah :) Je mi ľúto, že ti nevyhovoval, ale tak, nie každému to musí vyhovieť :/ Tiež som čítala aj viacero negatívnych recenzií... A čo sa týka tých farieb/odtieňov vôbec nechápem červenú a zelenú :D
    Inak, začala som znova s blogovaním, tak by som bola rada, ak by si na môj blog pozrela a poprípade ho okomonetovala alebo ohodnotila :)
    http://real-world-sucks.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne je to ľúto, pretože mohol byť fakt dobrý a dalo sa s ním veľa zakryť :) ja.skôr nechápem tú lososovú ak keď som videla video kde bolo ukázané aké farby minimalizuje :D
      Pozriem sa na blog. :)

      Odstrániť
  2. Jojo, kosmetika Catrice je značka kosmetiky, která se v mojem šuplíku asi moc vyskytovat nebude. Nevím proč, ale nikde v mém okolí není k dostání a když už si náhodou udělám výlet do nějakého jiného města, většinou je všechno, co chci, vyprodané! :D
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám Catrice rada a nemám s ňou problém :D skôr som si donedávna myslela, že v okolí nenájdem NYC ale našla som no neviem či jej mám veriť :-D

      Odstrániť
  3. Catrice kosmetiku nepoužívám :) Mám podobnou paletku od Dermacolu a jsem spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na tú paletku som čítala omnoho lepšie recenzie ale ja asi ešte skúsim jeden korektor od Catrice a ostanem asi pri tých tekutých :)

      Odstrániť
  4. Súhlasím, že z paletky sú využiteľné len tie dva svetlé odtiene, tmavo-hnedý je fakt dosť tmavý, zelený je na zakrytie akné prisvetlý no a ten červený je vhodný asi tak na karneval alebo na Halloween, červené kruhy pod očami inak asi normálne nie sú.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono tá červená má vyvážiť farbu kruhov pod očami ale naozaj to nejde zakryť čisto červenou. Jedine s tou béžovou skombinovať. :)

      Odstrániť