Najlepší púder?

1/15/2015

Ahojte, dnes prichádzam s ďalšou recenziou, ktorá bude obsahovať dva produkty. Každý je inej značky a jedná sa o inú vec, ale jedno majú spoločné a to fakt, že jeden bez druhého mi je nanič. :D Hovorím o púdri a o univerzálnom štetci, ktorý používam práve na tento púder. Jedná sa o Stay Matte  púder od Rimmel London a štetci značky BrushArt Face. 


Na začiatok musím povedať, že je to môj prvý púder a asi ako aj väčšina z vás, ktorý ho skúsili, musím povedať, že je strašne dobrý a neľutujem jeho kúpu. Zmatňuje po dobu 12 hodín, upokojuje a rozjasňuje, kryje pleť a neupcháva póry. 

Toto všetko môžte nájsť v popise produktu, ale aká je pravda? 

To či zmatňuje toľko hodín povedať neviem presne, pretože ja keď si ráno napúdrujem tvár, viac to neriešim a doma už vôbec, skôr sa odmaľujem. Nesledujem si natoľko tvár, pleť nemám mastnú, takže ju určite nepotrebujem toľko púdrovať. A práve preto je to aj u každej individuálne. :) Určite ale vydrží dlhšie ako 5 hodín. :) To ešte viem. :D Pleť nedráždi, ja ju mám citlivú a je jemnunká a dobre ho znáša, dobre kryje a pekne mi pleť rozjasní. Niekedy sa cítim ako porcelánová bábika ale to preto, že som celkovo taká biela niekedy. :D A taktiež potvrdzujem, že neupcháva.

Je síce určený pre mastnú pleť (aspoň je to tam tak napísané) ale moja tvárička je s ním viac než spokojná a k tomu všetkému krásne vonia. Na prvý "čuch" mi to pripomenulo Niveu ale fakt neviem.

Obsahuje prírodný Shine-Control komplex - bavlnu, ktorá pomáha kontrolovať prisilný lesk, harmanček, ktorý upokojuje pleť a redukuje červené škvrny a uhorku, ktorá zas čistí póry, rozjasňuje pleť a absorbuje prebytočný maz. Možno práve táto kombinácia vytvára takú peknú vôňu. :) 

Za mňa teda určite áno, mám už v zásobe jeden ďalší toho istého odtieňu a to 003 Peach Glow.


Najnovšie používam k púdru tento štetec, ktorý je univerzálny a preto som ho skúsila využiť aj na nanesenie púdru na kontúrovanie. Ide to dobre, nie je výsledok ani príliš široký a neprirodzený, pretože je taký užší čo mi vyhovuje. :) Obal sa mi veľmi páči, je taký ružovo-medený a štetinky sú veeeeeľmi jemné čo je úplne mega super, pretože nič nevypadáva, už som ho aj umyla a drží. Ale tie štetinky sú fakt, že super. 


Čo na ňom ešte zbožňujem je jeho zatváranie. Keď som si ho objednávala, tak som ani len netušila ako sa môže zatvárať. Nikdy som taký "prenosný" nemala a preto aj keď som ho doma otvorila, som bola vyľakaná, že ako ho dostanem naspäť. A ako skrytá blondína som aj nejaký ten čas rozmýšľala ale prišla som na to vcelku rýchlo. Stačí ten kúsok čo je pod štetinkami chytiť a začať točiť dokola. :D Naučila som sa a páči sa mi to. Je to také zaujímavé. :D 

Je taký akurát do kabelky či kozmetickej taštičky a keď je treba prepúdrovať, tak poslúži ako plnohodnotný poriadny veľký hrubý štetec. Určite je to lepšie ako ťahať do kabelky obyčajný štetec a nie takýto uzatvárateľný. Aspoň sa neponičí. :) 


You Might Also Like

13 komentárov

  1. Ten štetec vyzerá fajn, odkiaľ si ho kúpila? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na parfums.sk, v prvom odstavci je pod slovom štetec skrytý odkaz. :)

      Odstrániť
  2. S púdrom mám len dobré skúsenosti, bol to tiež môj prvý, ktorý som si kúpila a bola som s ním dlho spokojná. Momentálne som však objavila Bourjois Healthy balance a musím povedať, že tento Rimmelácky je stále super, ale Bourjois je lepší, krásne zmatňuje a nie je taký viditeľný.
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/moje-sucasne-maskary.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som si vedomá toho, že je niekoľko lepších ale aj napriek tomu že nestojí dajme tomu 10 eur je super :)

      Odstrániť
  3. puder sa moýe hodiť !:) a ten štetec je užasny :)) Vera

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně takový štětec mám, akorát od Oriflame z Giordanigold řady :). Je super, hlavně na cestování. Pudr používám NYC, ale tento taky někdy vyzkouším.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som zvedavá aký bude môj ďalší púder a od akej značky hlavne :D

      Odstrániť
  5. Ten púder mám doma tiež, ale po takých 4-5 hodinách už začínam mať mastnejšiu pleť a to mám dokonca suchý typ pleti! Takže neviem, ja som asi nejaký exot :D a štetec vyzerá pekne, elegantne a presne do kabelky, ako si písala :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. každá má predsa len inú pleť a inak reaguje na určité značky či produkty :) mne napr. jedno telové mlieko vysušilo pokožku ešte viac a to mi ju malo vyživiť :D

      Odstrániť
  6. Ja som si tento púder kúpila v lete a asi to nie je správny čas na jeho použitie, moja pleť s ním bola už po hodine mastná, asi počkám na zimu.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja s týmto až taký veľký problém nemám ale je pravda, že cez leto ho ani moc nepoužívam :) teraz ak mám však aj make-up pod ním, tak ju nemám mastnú snáď celý deň :)

      Odstrániť
  7. Púder Stay Matte používam od 16 rokov, teraz mám 24 :) občas to chce zmenu, ale veľmi rada sa k nemu vraciam. Ja som dnes tiež zverejnila recenziu na moje BrushArt štetce, ale na púder nemám, akurát si budem objednávať, tak možno si vezmem aj tento :) http://mycosmeticcase.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť