Yves Rocher energizujúci peeling a omnoho viac

9/09/2016

Už je to nejaký čas, čo mi prišli domov tieto produkty, avšak doteraz som nemala možnosť ich natoľko vyskúšať, aby som s pokojným svedomím mohla niečo o nich napísať a aby to neboli len prvé dojmy. A tak isto som nemala čas alebo chuť do písania v posledných týždňoch, kedže som riešila kopu iných dôležitejších vecí. Nechala som si teda čas, aby som ich vyskúšala a tak po mesiaci konečne môžem vydať článok. Síce ma už niekoľko dní súrilo jeho vydanie, povedala som si, že radšej počkám a keď na to bude ten správny čas, spíšem ho a pridám. A tak som tu po vyše dvoch týždňoch.

Prišli mi tri produkty, čistiaca micelárna voda 2v1, sprchovací gél Kokos a energizujúci telový peeling s cukrom. Vtipné je, že sprchovací gél mi tesne pred tým došiel, micelárnu vodu som vyhodila dávnejšie a žiadnu som teda istú dobu nepoužívala a telový peeling som inak ako 2v1 so sprchový gélom nemala. Bola som teda zvedavá na všetky produkty ako obstoja. Ale povedzme si na rovinu, Yves rocher ešte nikdy nesklamal tak som sa vôbec neobávala neúspechu.


Sprchový gél s kokosovou arómou je na leto ako stvorený, kokosovú vôňu milujem tak ako som spomínala už toto leto a preto jej nemám ani čo vytknúť, pretože nie je príliš silná ale skôr osviežujúca. Na pokožke sa neudrží dlho, po sprchovaní ju ucítite, no o takú hodinu už nie.
Kedže mám citlivú a suchú pokožku, vždy mám problém s vyberaním sprchových gélov a šampónov, aby ma potom neškriabalo celé telo. Doteraz som s tým s YR nemala problém a tak isto zo začiatku ani s týmto konkrétnym produktom. Avšak posledný týždeň neviem z akého dôvodu ma škriabe celé telo, no k tomu sa možno pričinili aj iné skutočnosti.


 Čistiaca micelárna voda 2v1 z radu Sebo Végétal je určená pre zmiešanú až mastnú pleť. Obsahuje vysoko čistiacu látku, prášok zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje, čistí, obnoví jednotnosť pleti a zmatní ju. Neobsahuje parabény, minerálne oleje, farbivá a silikóny. Pleť odlíči, odstráni prebytočný maz, nečistoty a tonizuje pokožku. Pleť ostane svieža a jemná. To všetko sa píše na stránke a teraz to trošku rozoberiem.

Pleť ostane naozaj jemná, svieža, voňavá a príjemná na dotyk. Pocit po vyčistení pleti je fakt úžasný. Čo sa týka odlíčenia, s tým nie som úplne 100 %-tne presvedčená, že môžem povedať, že dokonale odlíči. Pleť áno, zbytky make-upu áno, všetkého čo na seba dáte avšak so špirálou to išlo ťažšie. Stále som mala pocit, akoby tam ešte niečo ostávalo a mohlo to byť lepšie. Nehovorím, že nevedela odlíčiť, avšak stále sa mi zdalo že na mihálniciach niečo nechala. Inak som s ňou naozaj spokojná. 


 Energizujúci telový peeling s cukrom - Mandarínka & Citrón & Céder 

Hneď po prvom použití som bola z neho úplne mimo a cítila som sa ako nová osoba. Ako osoba, ktorá dostala ako prekvapenie nejaký darček, ktorý strašne moc chcela. Má úžasnú vôňu, tak isto vám rozvoniava pokožka a čo ma najviac potešilo, po použití peelingu som sa nemusela vôbec krémovať, nič ma neškriabalo, cítila som sa, akoby som použila telové mlieko do sprchy a bola som šťastná. Naozaj mi veľa ku šťastiu netreba. :D

 Všetky tri produkty dokonca vyskúšal aj môj priateľ, doslova všetky, a nemohol si vynachváliť ani on. Bol nadšený akú má po použití micelárnej vody jemnú pleť a tak isto po peelingu pokožku. :D A ja spolu s ním.

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / TRENDBOOK / DAYBYME

You Might Also Like

2 komentárov

  1. ja mám tento sprchový gél vo vôni mandle a kvetu pomarančovníka, a je super :)
    rada som ťa včera spoznala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť