V skratke I September, Október

11/14/2016

Dnes pri skorom zimnom upratovaní po asi dvoch mesiacoch, čo som nemala až tak veľa času a hlavne chuť popri škole a iným voľnočasovým aktivitám, som si uvedomila, že je niekoľko produktov a informácií, ktoré by som chcela uverejniť sem na blog. Rozhodla som sa tak začať s nie síce pravidelnými článkami na štýl obľúbencov za určitý mesiac. Niekto robí tieto články mesačne, iný štvrťročne, niekto ako sa mu zachce a koľko vecí sa mu nazbiera. A do tej poslednej skupiny budem očividne patriť už aj ja. Dlho som tento typ článkov odkladala, nebola som si úplne istá jeho tvorbou a pravidelnosťou, ale tá u mňa asi nikdy nebude.

Kozmetika

Už som to tu asi spomínala, no po operácii očí som sa prestala maľovať na niekoľko mesiacov úplne. Zo začiatku som ani nemohla a potom sa mi už ani nechcelo, no s príchodom na univerzitu som opäť začala, hoci len po troškách a čím dlhšie som tam chodila, tým menej častejšie som sa aj maľovala. Na to aby som vstala o pol piatej som až príliš pohodlná a milujem svoju posteľ. Balzamy a rúže na pery som ale neprestala používať a momentálne patria k najpoužívanejším balzam na pery od značky Apivita a nedávno kúpený matný rúž v ceruzke od značky Catrice. Od značky Apivita mám tak isto aj krém na ruky, ktorý je veľkosťou akurát do kabelky mal by posilňovať aj nechty. Z dekoratívnej kozmetiky používam teraz najčastejšie riasenku od Yves Rocher, o ktorej (tak isto ako aj o týchto všetkých produktoch) bude na blogu časom recenzia. 


Na pleť používam okrem masiek iba micelárnu vodu z radu Sebo Végétal, ktorá je určená pre zmiešanú až mastnú pleť. Písala som o nej TU. Kvôli škole som začala používať omnoho frekventovanejšie nasledujúce tri produkty. Antiperspirant s príjemnou vôňou zeleného čaju, suchý šampón Batiste, ktorý iste všetci už poznáte a ja som sa ho odhodlala kúpiť až koncom tohto leta. Teraz počas školy ho používam asi najčastejšie, kedže niekedy večer už nemám toľko času. A posledný trochu nezvyčajný produkt je Excipial U Lipolotio na liečbu ekzému, ktorý sa mi začiatkom školského roka zhoršil a stále nie a nie odísť. Táto emulzia mi ho aspoň o niečo zlepší, ale akonáhle príde stres, je naspäť v plnej sile. 




Zážitok

Začiatkom októbra som bola s mamou na Stand Up Comedy Silné Reči v Trnave. Na tento stand-up alebo Temné kecy som sa chcela dostať už strašne dlho, ale podarilo sa mi to až tento rok a odškrtla som si tak ďalší cieľ tohto roku. Tie ktoré ste ešte neboli, určite odporúčam!
V polovičke októbra, dva dni pred mojimi meninami, som so sestrou a Lukášom strávila večer v Bratislave na koncerte Horkýže Slíže s predkapelou Rock Reunion, ktorú sledujem už dlhšie a nečakala som, že ju niekedy aj budem počuť naživo. Celý koncert som si perfektne užila a myslím, že to bude asi posledný koncert za tento rok, a to som plánovala ešte asi štyri.
Pár víkendov dozadu som strávila opäť jeden deň s Lukášom a sestrou, kedy sme boli na castingu v RTVS a večer sme strávili na spoločnej večeri v Avione a pri tej príležitosti som si mala možnosť sadnúť do Range Roveru a môjho najväčšieho miláčika Volva XC 90. Konečne mám schopnú fotku s autom, do ktorého som si sadla prvý krát pred desiatimi rokmi a odvtedy je to auto mojich snov. ^.^ Keď som doň sadla teraz naposledy, cítila som, že tam patrím a raz sa v ňom aj preveziem!





Akcie

Koncom septembra som bola pozvaná na akciu Palacinky s Fabulous, na ktorú ma pozvala Hanka z hanaliptakova.com. Pre všetky blogerky, ktoré sme sa mohli zúčastniť, boli pripravené prezentácie zamerané na to ako zarábať s blogom. Čakalo tam na nás veľa druhov palaciniek z Palacinky Lacinky. Celú akciu som si veľmi užila, porozprávala sa s babami, ktorých blogy čítam, spoznala nové baby a strávila tak príjemný večer. Ďakujem ešte takouto formou a dúfam, že budem pozvaná aj nabudúce. :)



Kúpa

Ak sledujete moju stránku na Facebooku (odkaz napravo na blogu aj pod článkom), mohli ste si všimnúť, keď som pridala fotku nákupu v Dráčiku, kde sme boli spolu s Lukášom. Vždy keď sme v nákupnom centre, jeden z obchodov, ktorý vždy navštívime okrem H&M je aj Dráčik a vždy pátrame po Tamagoči. Tentokrát sa nám to ale podarilo. Najprv sme však našli úplnou náhodou fazuľky, a hneď vedľa priamo pod nosom bolo aj Tamagoči, o ktoré som sa starala niekoľko dní, no nedá sa to. Z ničoho nič mi zvieratko zomrie a pritom mu nič nechýba. Večer sme sa s Lukášom hrali s fazuľkami ako malé deti a moje šťastie sa dalo porovnať so šťastím z nového auta. Aj keď to som ešte nedostala. :D


Fotky

Najobľúbenejšie fotky z týchto mesiacov vznikli v októbri. Prvá je z prechádzky smerom na Geltek, kam som chcela opäť raz vyjsť, ale ešte stále som sa tam okrem Silvestra nedostala. Dúfam ale, že do konca roka mi to vyjde aspoň dva krát. :D Druhá fotka vznikla na prechádzke asi v jednom z najlepších dní, kedy sme boli produktívny a za spoločne strávený čas sme toho stihli naozaj veľa a tá spokojnosť je vidieť aj na fotke. ^.^ Posledná fotka je z 10. novembra, kedy nám napadal prvý sneh a táto fotka sa mi páči asi najviac z tých, čo so spravila pred odchodom z domu.




You Might Also Like

2 komentárov

  1. jeeej palacinky :) pekne som si zaspomínala teraz :) rada som ťa tam spoznala a porozprávala sa :)
    iának Tamagoči je super! :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja teba tiež :) hej, tamagoči ma normálne vrátilo späť do prvej triedy :D

      Odstrániť