Catrice Liquid Camouflage I Porovnanie Catrice korektorov

1/24/2017

Boom tohto korektoru nastal niekedy začiatkom minulého roka. Aspoň tak som sa dočítala podľa všetkých recenzií, ktoré som zo zaujímavosti prečítala. Neviem kde som bola, asi som nemala čas sledovať ostatné blogy alebo som nesledovala zrovna tie, ktoré ho v tom čase recenzovali, no unikol mi. Našla som ho až nedávno, keď som si potrebovala vybrať nový tekutý korektor, kedže ten môj od Maybelline - Fit me už dožíval. Predtým som mala korektor vždy od značky Catrice a zrovna tie tuhé, no tento tekutý Fit me bol výbornou voľbou a nikdy som sa naňho nesťažovala. Vždy zakryl to čo mal, za čo môže fakt, že som si ho vybrala v tom správnom odtieni. 

Teraz som ale chcela skúsiť opäť novú značku a z dostupných ma zaujal jedine tento od Catrice. Čiže som opäť pri tej istej značke, čo ma len utvrdilo, že budem verná týmto korektorom, pokiaľ neobjavím lepší za podobnú cenu. No mám taký pocit, že značka Catrice má jedny z tých najlepších najlacnejších korektorov, ktoré sa dajú kúpiť. Rozhodla som sa v skratke porovnať oba korektory, ktoré vlastním a to konkrétne Camouflage Cream a novinku v mojom šuflíku - Liquid Camouflage tekutý koerktor.


Tuhý korektor mám doma už dlhšie a isté obdobie som používala len ten, no usúdila som, že tekutý potrebujem tiež. Tento výborne zakryje červené miesta, ktoré mám pravidelne na tvári, kruhy pod očami tiež, ale práve kvôli oblasti pod očami som sa rozhodla skôr pre ten tekutý. Stáva sa, že ak s ním zle pracujete, zalezie rýchlo do vrások a pod očami to nevyzerá vôbec dobre. Naopak, pupáčiky a iné nedokonalosti inde na tvári alebo na krku zakryje bravúrne a práve na tie je ten najlepší. 

Veľa recenzií som čítala aj takých, ktorým sa tento tuhý korektor nepáčil, zle sa im nanášal, avšak stačí ak s ním správne pracujete. Ja ho teda ako som spomínala používam na miesta, ktoré potrebujem prekryť viac, nakoľko make-up nepoužívam, len výnimočne. Je mastnejší a mne sa osvedčilo nanášať ho jednoducho prstami, s ktorými sa mi ho aj lepšie a precíznejšie aplikuje.

Obal sa mi páči a kedže si na kozmetiku dávam pozor a vždy ju nosím v kozmetickej taštičke a nepadol mi, zatiaľ mi obal nepukol a nemám problém ani zo zatváraním. Je malý, ale zato vydrží naozaj dlho. Netrúfam si povedať ako dlho ho mám, ale s výdržou som naozaj spokojná. Aj na tvári. Za mňa teda určite áno, predovšetkým na červené miesta a iné nedokonalosti na pleti.


Tekutý korektor by mal byť aj vodeodolný, čo som nemala možnosť vyskúšať. Možno niektorá z vás áno, tak dajte vedieť! Je príjemne chladivý a celkom rýchlo na pokožke zasychá, takže odporúčam ho hneď zapracovať do pokožky. Používam ho iba na kruhy pod očami a svoju úlohu spĺňa naozaj výborne. Drží celý deň a nezalieza do vrások. Bola som ním unesená už o prvom použití. Naozaj je to malý zázrak za celkom malú sumu v porovnaní s inými značkami, ktoré sa kvalitou vyrovnajú a možno aj prebijú. Ja som ešte do drahého korektoru neinvestovala, preto som rada, že som si konečne kúpila tento, ktorý je naozaj úžasný. To ale určite vie každá z vás, ktorá ho už má doma. A ak je tu náhodou niekto, kto je pozadu ako ja, kupujte!


Oba korektory mám v odtieni 020 Light Beige, pričom tekutý mi príde o čosi svetlejší. Na porovnanie pridávam aj fotky nanesených korektorov.



Korektor ktorej značky si získal vás? 

You Might Also Like

20 komentárov

  1. tuhý korektor som už mala a velmi rada by som vyskúšala aj ten tekutý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som teraz tiež inak písala článok o korektoroch :) Od Catrice mám vyskúšaný len tekutý korektor, a mne naopak do vrások celkom dosť zalieza, ale aj tak ho mám rada :) Medzi mojich favoritov patrí krémový korektor od Pupy a tekutý Radiance Reveal od Bourjois.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. idem sa teda na ne pozrieť, nečítala som tvoj článok ešte :) mne práve nezalieza :)

      Odstrániť
  3. Ja mám pocit, že ma tekutý korektor robí polomŕtvou a nezakryje mi nedokonalé miesta, tak dobre ako tuhý. Nemala som však skúsenosť s korektormi od značky Catrice, takže možno by mi aj prišiel vhod tekutý, no s tým mojim od značky Janssen, som nadmieru spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja vyzerám ako polomŕtva už bez make-upu, kým sa nenamalujem alebo dobre nevyspím :D

      Odstrániť
  4. Tiež mám oba korektory, viac som zatiaľ používala tuhý, no na oblasť očného okolia sa mi až tak dobrý nezdá. Tekutá je veľmi dobrý, rýchlo zaschne a aj napriek tomu, že je tekutý kryje pomerne dobre. Som fakt spokojná, super korektory za skvelú cenu a páčia sa mi aj odtiene, dá sa vybrať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, úplne s tebou súhlasím :) ja si našťastie vyberiem odtieň ľahko a vždy, kedže 020 zvyčajne všade majú :) ale čítala som ž aj tak, že z tekutého je málo odtieňov :)

      Odstrániť
  5. Ja používam tuhú verziu a som s ňpu veľmi spokojná:) Ale po toľkých pozitívnych recenziách ma láka aj ten tekutý:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam ten tekutý korektor a neviem si ho vynachváliť.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja nejak tieto Catrice nemusím :( neviem prečo, ale nesadli mi, a prišli mi až príliš husté,hutné...môj obľúbený bol Affinitone, a teraz som si kúpila od Astor, ktorý je trošku redší a ľahší ako tieto Catrice :) tak možno aj ako tip na vyskúšanie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taktiež mám oba korektory. Oba používam rovnako ako ty. Tuhý na začervenané miesta, či malé fliačiky na tvári a tekutý na kruhy pod očami. Naozaj sú dobré, na to že sú pomerne lacné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja zbožňujem hlavne tekuté korektory, ľahšie sa s nimi manipuluje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, ale žiadny mi zatiaľ nezakryl nedokonalosti mimo oči ako tento tuhý :)

      Odstrániť
  10. Tiež mám ten tekutý korektor a neviem si ho vynachváliť. Je fakt super. Nečakala som, že nájdem v drogérii čosi tak fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne a som rada, že som si vybrala tento a nie nejakú inú značku :)

      Odstrániť