Slovenský U-Box

1/15/2017

Už niekoľko týždňov som registrovala na blogoch a potom už aj na iných sociálnych sieťach slovenský U-Box, krabičku plnú prekvapenia. (Facebook) Veľa z vás už ju možno tiež zaregistrovali, ale ešte sa neodhodlali ku kúpe. Ja som si ale povedala, že skúsim jeden tiež a uvidím ako sa mi bude páčiť. Prinesiem zase niečo nové na blog a možno presvedčím niektoré z vás ku kúpe.

Je milé spoznať osobu, ktorá za všetkým týmto stojí a porozprávať sa. Preto som rada, že sme sa mohli stretnúť na univerzite, na ktorú obe chodíme. Box som nosila v ruke po celej Bratislave, kedže sa mi nezmestil do tašky a keď som čakala na priateľa v škole, nedočkavo som ho rozbalila a pozrela sa, čo januárový box ukrýva. Už od prvej chvíle, prvého pohľadu, som bola očarená. Január je mesiac plesov a tým sa inšpiroval aj U-Box. 


Na vrchnej časti krabičky nájdete papier, na ktorom je predstavený konkrétny box aj s produktami, ktoré obsahuje. V balíčku bol aj jeden predmet navyše, o ktorom sa v popise nedočítate. 😊 Po otvorení si ako prvé všimnete jagavú plesovú masku, ktorá sa dá využiť aj inokedy, napríklad na rôzne tematické oslavy alebo fotenia. Prvý dojem bol veľmi dobrý a bola som z neho nadšená. A to sa začalo stupňovať ako som skúmala čo ďalšie je v ňom ukryté. 


Najviac ma zo všetkého očaril asi krém na ruky s extraktom z divokej ruže, ktorý má úžasnú kvetinovú vôňu a veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Zrovna v ten deň, v týchto ukrutných mrazoch, som si zabudla po dlhom čase krém na ruky, ktorý inak z kabelky a tašky nikdy nevykladám. Bola som teda potešená, že sa tam jeden nachádza. V zime je to asi ten najdôležitejší produkt, ktorý by mala každá žena používať, ak nechce aby mala suché a zimou zničené ruky.
Krém značky Vollaré Cosmetics je omladzujúci, určený pre starostlivosť o zrelú pokožku. Hydratuje, vyživuje a obsahuje výťažok z višní obohatený vitamínmi A a C, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu pokožky. Okrem toho by mal posilňovať aj nechty. 

Mňa si tento krém získal svojou hydratáciou, rýchlym vstrebaním a úžasnou vôňou aj napriek tomu, že je určený pre zrelú pokožku. Myslím, že jeho používanie nijako neuškodí a len ochráni vaše ruky pred tými mrazmi čo nás vonku čakajú. Okrem toho je akurát do ruky, takže nezaberie veľa miesta. 



Medzi produkty, ktoré box ukrýval, patrí tekutý make-up a púder od značky meis. Najprv som sa zľakla, že je taký tmavý ako jeho balenie, ale je bledý ako obdĺžnik nižšie, ktorý zobrazuje jeho ozajstný odtieň. Na moju pokožku je bledý akurát, čo ma veľmi potešilo, keď som ho skúšala. Nedávala som si ho na pokožku veľa, ale ani príliš málo a napriek tomu na pokožke nie je vidieť ani cítiť. Nemám pocit omietky, ale pleť zjednotil a teda je vidieť, že na sebe ten make-up máte. Po siedmich hodinách sa mi na tvári stále nevytvorili fľaky, stále ho nie je vidieť a predsa tam je a pokožka je príjemná na dotyk. Podľa mňa obstál celkom dobre. 😊



Púder je tmavý (hnedý - fotka to skresluje) a asi nesadne všetkým, možno fakt dievčatám a ženám s tmavšou pokožkou cez leto padne akurát, no skvele sa dá využiť na zvýraznenie lícnych kostí. Je dobre pigmentovaný, má jemné zloženie a skrýva v sebe prekvapenie. Pod púdrom sa totiž nachádza ešte jedno miesto, v spodnej časti, kde ukrýva zrkadielko a penový aplikátor. Ak si spomínam, nepamätám si, že by som niekde videla púder aj so zrkadlom v balení ak beriem do úvahy všetky drogérkové kozmetické značky. Pre mňa ďalší produkt, ktorý určite využijem a nenechám ho zapadnúť prachom. 




Produkt, ktorý nebol spomenutý na krabičke a teda bol takým menším prekvapením je tento lak na nechty, ktorý nemá na sebe žiadnu značku, no balenie je rozhodne najzaujímavejšie a najkrajšie, aké som kedy videla a vlastním. Farbu neviem úplne nazvať, možno odtieň tmavej ružovej, a mne osobne sa páči. Veľmi dobre sa nanášal na nechty, neschol príliš dlho a netreba dve vrstvy. Bohato stačí jedna, výsledok je viditeľný na fotke. 


Krabička obsahuje aj parfum, ktorý má veľmi jednoduchý a pekný dizajn flakónu a výraznú vôňu, pri ktorej som si na začiatku nebola istá, či mi vonia alebo nie. Celej rodine vonia, ale ja som stále na vážkach. 😄Možno mi len voňajú viac iné vône, preto poputuje mojej sestre alebo mame. Uvidím ktorá o ňu prejaví väčší záujem. 😄

Klieštiky na riasy vlastní asi veľa dievčat, ale ja som sa k nim nikdy nedostala. Vždy som po nich pozerala v drogérii, no nebola som si istá ich kúpou ani tým, či ich naozaj potrebujem. Čítala som rôzne názory a dosť sa odlišovali. Jedny si ich vychvaľovali a druhé tvrdili, že sú úplne zbytočné. Môžte sa o váš názor podeliť dole v komentári, rada si prečítam. 😊 Ja som ich teda takto vyskúšala prvý krát a neviem, zdalo sami, že riasy na pravom oku mi trochu natočilo, zatiaľ čo ľavé vôbec. Možno viac trénovania a času tomu venovaného spraví iný výsledok. 



Box skrýva ešte dve masky okrem tej plesovej a to BIO MASK od značky BIODERMIC a peeling a masku v jednom na chodidlá od značky PRIODY

Bio Mask nie je tekutá, ale prášková a preto je potrebné ju zarobiť s vodou izbovej teploty. Naniesť na tvár a po 15 minútach zlúpnuť. Bohužiaľ, neviem o nej nič povedať, pretože som očividne dala teplejšiu vodu ako som mala alebo omylom viac vody a tak som z nej nič nemala. Celé som to pokazila. Ten deň bol moc dobrý, tak sa mi niečo muselo pokaziť. 😄

Druhá, na chodidlá, je vo forme peelingových zábaloch, ktoré majú v priebehu 2 týždňov odstrániť zrohovatenú kožu, zjemniť a zvláčniť pokožku. Zábal je vytvorený z prírodných surovín a botanických extraktov. Maska sa nasadí na chodidlá a nechá sa pôsobiť 80-90 minút. Potom už len opláchnete vodou. Na toto teda potrebujete omnoho viac času a najlepšie bude asi si spraviť nejaký kúpeľ, do ruky knižku alebo zapnúť nejaký dobrý film. 😄 Masku som darovala mame, kedže ja nemám až také zničené nohy, aby som ju nutne potrebovala. Koža by sa mala zlupovať po 3 až 4 dňoch v závislosti od toho, akú kožu ste na nohách mali a tento výsledok sa u mamy ešte zatiaľ nedostavil. 




Ako sa vám tento box páči? Počuli ste už o ňom alebo si dokonca už jeden aj kúpili? 😊


You Might Also Like

22 komentárov

  1. Box vyzerá veľmi zaujímavo :) Už som o ňom čítala na viacerých blogoch a stále sa neviem rozhodnúť, no jednoznačne láka :) Čo sa týka klieštikov na mihalnice, tak ja ich milujem a naozaj to potrebuje len cvik, tiež som sa ich spočiatku obávala, ale teraz sú pre mňa neodmysliteľnou súčasťou kozmetickej taštičky :) Inak veľmi krásne napísaný článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, s klieštikmi sa budem hrať tak snáď to pôjde :D a ja si jeden ešte určite objednám, len asi musím pozerať aj na stav v peňaženke :D

      Odstrániť
  2. Ja som asi z jaskyne a ani som to nezaregistrovala ale naozaj ma to láka vyzerá to super! :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to tiež nezaregistrovala nejak dávno dávno, možno pred mesiacom :D

      Odstrániť
  3. Jéj, ako pekne napísané, i fotky sú skvelé! Ja mám tento boxík tiež, no viacej sa mi páčil decembrový, ale tak každému sa do vkusu trafiť samozrejme nedá. Z tohto vydania som sa najviac potešila peelingovému zábalu na nohy od Priody a Vollaré krému na ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) nevýhodou toho celého je naozaj iba to, že do vkusu každej sa nedá trafiť :) decembrový bol tiež dobrý :)

      Odstrániť
    2. Mne sa zase viac páči tento januárový :)

      Odstrániť
    3. Mne tiež zatiaľ najviac čo som videla :)

      Odstrániť
  4. :) Ubox som si objednala už do tretice a môžem povedať, že z mesiaca na mesiac majú lepší obsah. Dnes mi došiel ten januárový takže sa vytešujem ! :) Inak skvelý článok, dá sa z neho dozvedieť o všetkých produktoch niečo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ja si ak spravím všetky skúšky kupujem februárový, dúfam, že ich teda dám :D

      Odstrániť
  5. Wau tá maska je prekrásna ! :) a tu meis kozmetiku už by som chcela velmi vyskušať ! :))

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som o nej predtým ani nepočula :) je pekná len dosť trblietok odpadáva :D

      Odstrániť
  6. O boxe som počula, ale zatiaľ som si ho neobjednala :) ale musím povedať, že vyzerá fakt super, normálne uvažujem o tom, že ďalší už bude môj :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte jeden rozhodne chcem, ďalej to bude skôr o financiách 😀

      Odstrániť
  7. Niečo som už o tomto boxe počula a ako tak pozerám, vyzerá to celkom lákavo. Sice samé neznáme značky pre mna, ale to ja zas mám rada a rada skúšam novinky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neznáme ale na zahodenie úplne nie :) niekedy aj takéto dosť prekvapia :)

      Odstrániť
  8. Mňa konkrétne tento veľmi nezaujal, pretože ako pozerám značku meis predávajú u nás u číňana. Dokonca aj Vollaré, mala som od nich make-up keď som mala asi 12 rokov (svoj prvý) a nechcela som na to veľmi míňať :D Ale musím pochváliť článok a tvoje fotografie, sú fakt nádherné ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, nie každému sa páči a časom bude v boxe určite viac a viac lepších vecí :) a ďakujem :))

      Odstrániť
  9. Doma mám už druhý U-BOX a zatiaľ som spokojná. Dúfam, že sa budú len a len zlepšovať.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja verím že áno :) a je super že si spokojná:)

      Odstrániť
  10. Ja o tomto počujem/čítam prvý krát a vyzerá to zaujimavo. :) Celkom príjemné prekvapenie!

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť