V skratke I Novinky

1/27/2017

Posledné new in tu bolo dávno. Dlho som ho nepísala, pretože som si nekúpila naraz toľko vecí, o ktorých by som vám chcela dať vedieť. Taká najväčšia kúpa, čo som spravila boli dvoje Nike tenisky, o ktorých som ale nechcela extra písať a venovať im jeden článok, kedže som si nič iné v tej dobe nekúpila. Takže som sa rozhodla napísať tento príspevok teraz, niekoľko mesiacov po tom poslednom, keď mám niekoľko noviniek, ktoré vám chcem ukázať, pretože som nimi najviac nadšená.

Nevyhnutné doplnky a móda


Ako prvé čo vám ukážem a z čoho som najviac nadšená, je tento stolík z IKEA, ktorý som kúpila od jednej pani za lacnejšiu sumu. Je úplne nový, oni ho nakoniec ani nepožívali, čo je naozaj vidieť a niesla som ho sama 300 metrov k autu, takže chvalabohu nie je ani ťažký. 😄 Potrebovala som stolík na kozmetiku, na ktorý budem odkladať veci na blog, čo potrebujem nafotiť, prípadne tam budem mať bordel, ktorý sa začína fotoaparátom a končí odpadom a šálkami od čaju, kedže je pri posteli. Hľadala som rôzne a hoci ani tento nie je vyslovene kozmetický stolík, nič lepšie som nenašla a tento sa mi perfektne hodí do izby. Šuflík je taký akurát, dostala som tam všetku dekoratívnu kozmetiku, ktorú skladujem v rôznych krabičkách a ostatné veci mám v šuflíku v skrini alebo na stolíku. Na ňom mám hlavne to, čo využívam pravidelne alebo na čo nemôžem zabudnúť alebo čo ide na blog do recenzií. Konečne mám miesto, ku ktorému si môžem sadnúť a budem pri okne tak isto, ako keby som si veci skladala na parapetu a tak sa maľovala. 



Keď som behala po obchodoch a kupovala veci do Giveaway, ktorú postupne dávam dokopy, natrafila som na túto úžasnú kabelku len za 5 €! Samozrejme, väčšina vecí je tu v zľave, kedže tie sú teraz v každom obchode. Kúpila som ju v House a vyzerá zatiaľ celkom kvalitne a je dosť pevná, čomu som sa potešila. Je jednoduchá, čierna so zlatou retiazkou, ktorú mám stále v obale, pretože som ju ešte nikde nemala. Malá čierna kabelka mi chýbala, tak isto ako aj malá peňaženka. Dávnejšie som zatúžila po veľkej peňaženke, kam dám všetky doklady a vernostné karty. Ale žena aj tak potrebuje nejakú tú malú, ktorú si vezme keď ide len tak von alebo na akciu, kde si berie menšiu kabelku. Ja osobne bez kabelky či plátenej tašky a peňaženky ani nikam nejdem. Dlho som hľadala nejakú peknú, elegantnú a nie úplne crazy či krikľavú. A tak som si kúpila lesklú v Cropp Town-e, ibaže potom som v Reserved našla túto, minimalistickú, krásnu peňaženku a stála ma len 4 €!!! A ten krásny prstienok som uchmatla za 3 € v Bijou Brigitte v Poluse a som z neho úplne unesená! 💗 




Moje zimné topánky, ktoré zimné ani neboli ale skôr jesenné, začali po troch rokoch dožívať, mrzli mi prsty a posledné týždne som mala čiernu pätu až kým som nezistila, že sú odspodu už deravé a tak som nosila len boty na podpätku. Jesenné. A čuduj sa svete, nohy mi už nemrzli. Pobehala som preto Euroveu aj celú Trnavu, ale nikde nemali nízke boty, s hrubou podrážkou, zimné a teplé. Nič čo by spĺňalo moje požiadavky. A potom som ich našla v CCC v City Arene v Trnave. A zistila, že najväčšie číslo majú iba 38. No a moje o tri čísla väčšie nohy mohli plakať ďalej. Našťastie som ich našla v Arkádii s mojim číslom a boli konečne moje. 💗Tieto spĺňajú podmienky najlepšie zo všetkých čo tam boli, aj keď Lukáš nesúhlasí.


Ešte dávnejšie som si objednala z postovnezdarma mimo blogu tento krásny krajkovaný top. Odkedy dorazil som ho na sebe nemala a včera som si naňho nejako spomenula a tak vám ho hodím aj sem, keby mal niekto náhodou záujem. Bála som sa opäť aký dorazí, ale na počudovanie vyzerá úplne presne tak, ako na obrázku. Keďže sa tu neobjaví moja fotka v ňom celom, nakoľko nemám také malé prsia aby to nevyzeralo nevhodne, nechcem sem tú fotku dávať a ani by mi to priateľ neschválil. 😄Preto prikladám len takúto fotku, ktorá sa objavila aj na mojom Instagrame. Vybrala som si pre istotu najväčšiu veľkosť, pretože som sa bála, že mi bude menší top malý, ale teraz, keď mi trochu na prsiach odstáva, by som si vybrala menšie číslo. Ale toľko to už zašijem a cez leto ho budem môcť nosiť pod tričká. Stojí nad 5,50 €, ja som ho vychytala niečo okolo štyroch eur. Top prežil aj pranie a stále je príjemný a neškriabe ma a má aj super zapínanie.

👉Tu na tomto linku nájdete top v niektorých variantách v zľave za necelé 4 €, no akcia trvá do 28. 01. Sú to skladovky, takže ich budete mať doručené do týždňa.

Kozmetika


Postupne som si nakúpila za posledný čas aj nejakú tu kozmetiku a okrem tej sponzorovanej uvidíte na blogu recenzie aj na tieto produkty. V krátkosti napíšem ale niečo aj sem. Laky od Gabriella Salvete jednoducho milujem. Majú nádherné farby a doteraz som s nimi bola spokojná. Inú kozmetiku od nich doteraz však nemám, preto ak s ňou máte skúsenosť, dajte mi vedieť nech viem, do čoho mám ísť. Ak máte aj nejaké články, zdielajte ich dole v komentári. 😊Vybrala som si matný lak z limitovanej edícii v odtieni 101 Pinot Noir, ku ktorému nebol už ale rúž, čo ma zamrzelo, ale po pol hodine vyberania som sa rozhodla pre tento lak, tak už som svoje rozhodnutie nemenila. Tak isto som si vybrala tento krásny ružový gélový lak aj s podkladovým lakom, avšak vrchný lak, ktorý by k sade mal ísť som nikde nemohla nájsť. Tak som bez neho a neviem, či to výsledku vadí moc alebo nie. Viac rozhodne ale neskôr v článku, keď ich vyskúšam poriadne, nie len po jednom použití. Prvý dojem ale nie je až taký dobrý oproti tomu od Miss Sporty, aspoň čo sa výdrže týka. Tak uvidíme ako to bude v nasledujúcich dňoch. 

No a potom posledný kúsok z dekoratívnej kozmetiky, ktorý som si kúpila po mnohých mnohých dobrých recenziách, je tento matný lesk na pery od Essence v odtieni 01 La Vie est Belle. Úprimne, neviem kde sa stala chyba. Kozmetiku Essence som si nekúpila už nejaký ten rok-dva kvôli tomu, že som nebola úplne spokojná s kvalitou a keď už som čítala toľko dobrých recenzií na tento produkt, rozhodla som sa dať značke druhú šancu. V drogérii som skúsila tester aj na ruku a všetko vyzeralo fajn, až kým som neprišla domov s novým balením a čakal ma šok. Na perách jednoducho vyzeral hrozne. Je pravda, že som mala popraskané pery, ktoré mám teraz v zime často, ale na hornej pere, ktorá bola v bezchybnom stave to vyzeralo tak isto zle. Neviem či za to môže odtieň alebo čo, či je tento nejaký pokazený alebo mám proste na túto značku smolu. Povedala som si teda, že Essence u mňa už definitívne skončila a mám strach od nich skúšať opäť niečo nové. Proste mám na to asi smolu. 😄


Využila som zľavy aj v Yves Rocher, kam som si zašla pre krém na nohy, keďže ten môj od Avonu mi dochádza. Už sa veľmi teším keď ho skúsim, pretože vonia krásne. Taktiež som si kúpila vyživujúce odličovacie mlieko a čistiaci gél pre súchú až veľmi suchú pokožku. Hoci tieto produkty pre iný typ pleti doma mám pripravené na recenzovanie, musela som ich odložiť a kúpiť si tieto, pretože moja pleť túto zimu absolútne nezvláda a snažím sa ju zachrániť ako to ide. Preto musím prehodnotiť recenzovanie určitého produktu. Chystám sa napísať článok o starostlivosti pre suchú pleť, alebo teda čo mne pomohlo, pretože ju zachraňujem už mesiac a všimla som si, čo jej pomáha. Tieto produkty na suchú pleť som ešte poriadne nevyskúšala, jediné čo môžem povedať je, že odličovacie mlieko strašne nádherne vonia! 

Čo skvelé ste si kúpili v zľavách vy? 

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Ten krajkový top je absolútne dokonalý! Uvažujem nad kúpou, ale ja fakt neviem, či by som mala odvahu si to obliecť. Zvlášť s mojou hrudníkovou výbavou :D Ale je fakt prekrásny!

    Maj sa krásne :)

    Nika z Break the Rules

    PS: Na mojom blogu Ťa čaká súťaž o moje tričká s princeznami. Poď vyhrať :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si ho tiež nedám len tak navon, ale niečo aspoň málo na to :D tiež by som len takto nešla von :D

      Odstrániť
  2. Ten krajkový top je krásny a ten matný lesk od essence mám aj ja len v takej vínovej farbe

    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Strašne som rada, že som si ho kúpila a nevyhodila za podobný aj v kvalite viac ako 9 eur 😀

      Odstrániť
  3. Yves Rocher produkty sú fakt veľmi dobré, ani som len netušila, že majú aj takéto gély pre suchú pleť. Myslím, že všetky gély by sa mali vyrábať na takejto hydratačnej báze. V zime je to rozhodne nutnosť aj pre majiteľky mastnej pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som zvedavá ako ich unesie moja pleť, lebo už fakt neviem pomaly čo iné skúšať :D

      Odstrániť
  4. jeeej,ja mám presne také isté laky na nechty Gabriela Salvete :) dokonca aj ten priesvitný :) sú super, práve ich mám aj na nechtoch :)
    inak top je krásny!!!
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno? tak dúfam, že som mala len nejaký zlý deň vtedy a budú také super aj u mňa :D máš aj ten vrchný na ten gélový, alebo nie?

      Odstrániť
  5. ten stolík ti v dobrom závidím, ja tiež túžim po niečom takom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som po takom túžila už hrozne dlho ale paradoxne, vtedy by som tam mala menej vecí a teraz to mám všetko plné :D

      Odstrániť
  6. stolík vyzerá super, mne by to nestačilo heh :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už sa vidím, ako ani mne nebude stačiť a znova budem mať časť kozmetiky v šuflíku v skrini :D

      Odstrániť