Swap s Victoriou

2/27/2017

Pred niekoľkými dňami sme sa dohodli s Victoriou z Lifebyvan, že spolu napíšeme nejaký článok. Nevedeli sme na nič ale prísť, tak sme sa dohodli na Swape. Dlho som žiaden nerobila a už som nad ním nejaký ten čas uvažovala. Dohodli sme sa na sume, dali si vedieť čo áno, čo nie, prípadne akú máme pleť, aby sme nekúpili niečo, čo tá druhá nijako nebude môcť využiť. Pri výbere som strávila v DM Drogérii vyše hodinu, pretože som vyberala to najlepšie a tiež som nechcela kúpiť iba tri, hoci drahšie, produkty. Ak vás zaujíma čo som jej nakoniec vybrala a či sa jej obsah balíčka páčil, prejdite na jej článok o swape. Okrem toho u nej prebieha ešte do 28. 2. Giveaway, tak sa môžete zapojiť. 


Túto masku od Garnier-u, ktorá pred niekoľkými týždňami preletela celým internetom v podobe súťaží, ste určite stihli zaregistrovať tak ako ja. Avšak ja s tým rozdielom, že som ju doteraz nevyskúšala. Chcela som jednu vybrať aj Victorii, ale bohužiaľ takmer všetky boli vypredané a ostalo tam len pár kúskov, ktoré by jej nesedeli k typu pleti. Zato mňa jedna taká v balíčku čakala, tak som sa potešila, že ju aspoň takto vyskúšam. Vybrala mi aj presne pre moju pleť, takže už len si nájsť čas, kedy si ju nasadím. Vlastne som ani o nej nič extra nečítala, takže ak ste ju už skúšali, napíšte vlastné postrehy do komentára.


Ako ďalšie som tam objavila túto vodeodolnú ceruzku na oči od Dermacol-u. Je zelenej farby a preto uvidím ako často ju použijem. Asi skôr nie, ale vždy sa môže zísť. Nepríde mi dobre pigmentovaná, pretože musím tlačiť, aby som mala nejakú sýtejšiu farbu na pokožke, preto by som ju použila skôr inam ako na oči. 😊



Od Miss Sporty som si našla malú paletku štyroch očných tieňov Studio Colour Quattro v odtieni 401 Smoky Blue Eyes. Tiene príliš nepoužívam a ak už mám čas a chcem sa pohrať, skôr idem do hnedých, zemistých farieb ako do čiernej. Ale aspoň ma to prinúti sa učiť maľovať aj v týchto farbách. Asi naj z čoho sa teším je matný rúž od Gabriella Salvete Dolcezza v odtieni 103 Champagne. Farbu má krásnu a Victoria sa rozhodne trafila do odtieňu, ktorý mám najradšej. Z týchto rúžov som si chcela vybrať identický rúž k laku, ktorý som si kúpila, avšak nemali ten istý odtieň a ostatné, ktorým by som dala šancu, mali vypredané. Tak ako aj tento. Preto sa z neho najviac teším a budem ho teraz nosiť asi niekoľko dní po sebe. 😍




Poslednými produktami boli dva laky tiež od Gabrielle Salvete. Bohužiaľ, matný v odtieni 101 Pinot Noir už mám a tak som vám ho posunula do Giveaway, ktorú som dnes spustila na mojej facebookovej stránke. Ak máte teda ešte chuť sa zapojiť do jednej súťaže, kliknite na tento text. Ten druhý lak so spevňovačom si ma ale získal na prvý pohľad. 😍 Na fotke je dosť bledý, pritom naživo je až takmer jemnučko fialový. Neviem ako sa volá odtieň, je na ňom len číslo 116. Príde mi, ako keby mal aj na nechtoch meniť farbu pri rôznom svetle, tak som naňho zvedavá. Tento týždeň ho na nechty ešte bohužiaľ nedostanem.


Všetky produkty od Victorii sa mi veľmi páčia a som rada, že sme sa takto dohodli. Pribudli mi nové veci, ktoré som nevyskúšala a nemám a mala som možnosť hlavne znova sa dať do kontaktu s ďalšou blogerkou, ktorej blog si určite pozrite. 

Bežte sa pozrieť ešte na článok u Victorii a nezabudnite sa zapojiť do Giveaway!  

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tú masku už dlho chcem skúsiť, práve preto, že je všade a musím zistiť či za to naozaj stoji :)

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný balíček :) Nejvíc by mě asi potěšila maska :) Se stíny to mám totiž stejně jako ty a rtěnky v růžových odstínech mi fakt nesluší :D Koukala jsem i na to, co jsi poslala ty Victorii, a myslím, že balíček od tebe byl skvělý :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, snažila som sa :D a mne tie ružové až červené idú, aspoň ja osobne sa sebe v nich páčim :D

      Odstrániť
  3. Líbí se mi ty laky! Stíny od MS jsem měla v jiném odstínu a není to zas tak hrozné!

    OdpovedaťOdstrániť