Balea Beauty Effect nočné sérum s peeling efektom

4/02/2017

S recenziami moc nestíham, preto som rada za každý voľný čas, ktorý sa mi naskytne, aby som mohla postupne produkty s recenziami pridávať na blog. Odkedy začal semester, je toho veľa a zo začiatku po skúškovom bolo ťažké dostať sa znova do režimu. Rozvrh je úplne iný a tak aj vstávanie a cestovanie do školy mám rozhádzané. No teraz sa už konečne všetko usporiadalo, ja som našla systém a postupne všetko čo som mala v pláne odškrtávam. Ako aj recenziu na toto nočné sérum, ktoré mám doma už pár mesiacov. 

Mala som na výber medzi rôznymi produktami z Dm Drogérii a po dlhom rozmýšľaní som sa rozhodla vybrať toto nočné sérum s peelingovým efektom. Bola som zvedavá ako skúšanie dopadne a ako bude mojej pleti vyhovovať. Zároveň som sa však bála, čo to spraví s mojou pleťou, kedže som ju v tom čase mala veľmi suchú a vyskytol sa mi aj atopický ekzém. Je ale pravda, že ma najviac zaujal, tak som to riskla. 


Beauty Effect nočné sérum s peelingovým efektom obsahuje kyselinu glykolovú a dvojitú dávku kyseliny hyaluronovej. Konzistencia je tekutejšia gélová a neobsahuje žiadne peelingové čiastočky, ako som u iných peelingových produktoch zvyknutá. Práve preto som bola zo začiatku trošku skeptická, pretože som nevedela, či to bude mať nakoniec nejaký efekt. 

Samotné sérum sa má aplikovať na vyčistenú pokožku večer pred spaním. Nezabudnite ale vynechať očné okolie. Našťastie sa mi nepodarilo si ho naniesť príliš blízko očí, takže som žiadne nepríjemnosti nezažila. Stačí si teda sérum naniesť po (takmer) celej tvári a nechať ho cez noc pôsobiť. Zo začiatku som sa obávala či sa mi nezotrie o vankúš, ale celkom rýchlo zaschne, tak ak počkáte pár minút, nie je šanca, aby ste si zamočili podušku. 


Ráno som bola prekvapená, akú krásne jemnú pokožku som mala. A to som preto skoro nič nemusela spraviť. Dokonca sérum zniesla aj moja suchá pokožka. Samozrejme som ho ale použila až vtedy, kedy sa na nej už nenachádzal ekzém, avšak suché čelo som vtedy stále mala. A tak neviem či som mala šťastie alebo sa ani vám nič nestane. Mne sa neudiala na tvári ani neskôr žiadna nepríjemnosť a ani sa mi o nič nezhoršila. Nepoužívala som ho často, maximálne dva krát do týždňa aj keď na balení je napísané, že je určené na denné používanie.

Ráno sa odporúča naniesť denná starostlivosť o pleť s SPF faktorom 15 alebo vyššie, avšak ja si krémujem pleť produktami, o ktorých som písala v minulom článku z beauty kategórie. Stojí 4,69 a má 30 ml a kedže nepotrebujete nanášať na tvár veľa séra, vydrží vám určite dlhšie.

S produktom som teda spokojná, je to niečo, čo som doteraz ešte nikdy nevyskúšala a produkt ma prekvapil. V tom dobrom. Nanášanie je jednoduché, cez pumpičku nedostanete viac séra ako chcete a ráno ostane pokožka krásne hebkú.


Vyskúšali ste už toto sérum? Vyhovovalo vám? 

Ešte pred tým ako zavriete túto stránku by som vás chcela požiadať o váš hlas v súťaži Bloger Roka 2017. Hlasuje sa do konca apríla a veľmi by ma potešila aj takáto podpora ak sa vám môj blog páči alebo to, ako a o čom píšem. 💗

Minulý rok som sa súťaže nezúčastnila a tento rok to teda skúšam. Nečakám, že sa umiestnim niekde vysoko, avšak každý hlas by ma potešil. Urobíte mi veľkú radosť a ja vám budem vďačná. Stačí kliknúť na tento link alebo na obrázok na pravej strane blogu úplne hore. 😊

Ale POZOR! Je potrebné potvrdiť mail, ktorý chodí často do Spamu, tak si skontrolujte aj tú schránku. :) 

Ďakujem!

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Znie to celkom zaujímavo. Poslednú dobu sa snažím naozaj starať poctivo o svoju pleť, minule som si nakúpila asi 4 masky na tvár a tak stále skúšam niečo nové. Možno sa raz dostanem aj ku tejto! :)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa tiež snažím starať viac a lepšie ako som sa starala doteraz :) a toto mi nijak neuškodilo :)

      Odstrániť
  2. takýto peeling mám od Mary Kay, tiež neúčinkuje na báze zrniečok ale kyseliny glykolovej :) toto vyzerá ako celkom príjemná lacnejšia alternatíva :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa výsledok je dosť dobrý a po porovnaní cien je určite lichotivejšia pre peňaženku táto voľba :) už to len musí pleti sadnúť, čo nemôže nikto dopredu povedať :)

      Odstrániť