Zrkadlový lak I Sklamanie alebo opak?

6/13/2017

Posledné týždne trávim neustálym učením, mini výletmi a prácou. Za poslednú dobu sa mi toho ale doma nakopilo viac než dosť a je načase to dávať von, aby som mala dušu na mieste a konečne sa vrátila k tomu, čo ma baví. Od školy si neoddýchnem do konca júna, tak dovtedy bude článkov ešte pomenej, potom však nabehnem znova na lepšiu vlnu. Hoci by som si zaslúžila minimálne týždeň voľna niekde pri vode, keď už je to teplo. 😄

S teplom, či letom, sa mi spája okrem krátkeho oblečenia, mora, letných nápojov či ľahkých jedál aj farebné laky na nechty, ktoré vystriedam namiesto tých tmavých a pochmúrnych. Okrem toho aj rôzne trblietavé či iné zaujímavé ako napríklad aj lak so zrkadlovým efektom. Keď som mala možnosť vybrať si zasa niečo zo stránky postovnezdarma.cz, siahla som po tomto laku. Vedela som, že je na leto ako stvorený (aspoň teda ja ho tak vnímam, niekto možno celoročne) a určite ho chcem skúsiť, či bude mať naozaj zrkadlový efekt.

Ako to teda dopadlo? 


Prvý menší problém nastal už pri dodaní. Lak nechodil takmer dva mesiace tak som si ho dala poslať znovu a tentokrát prišiel bez menších problémov. Lehota dodania bola približne mesiac aj pár dní a mne to prišlo celkom rýchlo. A hádajte čo mi prišlo dnes. Tie isté laky, takmer dva mesiace po objednaní reklamačnej zásielky. Takže rozmýšľam, ktorá dodávka sa spomalila a či tie prvé nedorazili až teraz, o štyri mesiace neskôr. 😄 Každopádne, teraz sú tieto laky skladom v Českej republike a tak ich budete mať určite oveľa skôr, ak by ich niekto chcel. Avšak až tak moc by som ich neodporúčala.

Ďalší problém nastal pri lakovaní. Nevedela som ktorým začať a ako dlho ich nechať schnúť, aby to malo ten správny efekt. Samozrejme, žiaden papierik neprišiel a na hľadanie linku na internete som bola zo začiatku lenivá a ani na to kvôli učeniu a nedostatku času nemyslela. Keď mi to však nešlo a myslela som, že to sľubovaný efekt nemôže spraviť, zašla som na stránku a predsa len tam bolo napísané, ktorý lak sa má naniesť ako prvý. V podstate som tak aj išla ale nečakala som 2 minúty aby zaschol. Tým pádom to síce malo zrkadlový efekt, ale necht bol dosť vrúbkovaný a vôbec nie hladký. 

Treba teda naniesť priesvitný lak, nechať 2 minúty schnúť a potom naniesť strieborný, ktorý je skôr šedý, no hneď sa spraví krásny zrkadlový efekt. A ono to naozaj funguje a ešte to vyzerá aj dobre!



Avšak, nie je všetko zlato čo sa bliští. Lak síce vyzerá dobre, neschne príliš dlho ale neznesie vodu a nevydržal mi tak ani deň. Včera cez deň som si nechty spravila, večer sa osprchovala a ráno som mala zrkadlový efekt preč, ostala len nejaká šedá na nechtoch, no stále to nevyzeralo až tak zle. Postupne sa však lak vymýval a mizol a to som si umývala len ruky počas dňa. Čiže čo sa týka výdrže je to asi najhorší lak aký som mala. No na fotky je výborný. A možno vydrží aj nejakú akciu, ak si nebudete prehnane umývať ruky a vydržíte na nej pár hodín. 😄 Prikladám aj názornú fotku toho, ako vyzeral na začiatku druhého dňa. 

Ani nie deň po lakovaní.


Je mi toho trochu ľúto, pretože vyzerá fakt super, ale treba natrafiť asi aj na produkty, ktoré nefungujú až tak dobre ako by sme dúfali. Aj keď všetci vieme, že čínske produkty nie sú vždy úplne kvalitné ( a naopak mnoho z nich áno), mnoho z nich prekvapí. Tak snáď nabudúce. 😊

Update: Skúšala som nakoniec naniesť aj vrchný lak, ale akýkoľvek lak po uschnutí efekt zničil. 

Skúšali ste už lak so zrkadlovým efektom? Akej značky? 





You Might Also Like

2 komentárov

  1. Možná bych ho po řádném zaschnutí zkusila přejet top coatem, co by to udělalo. Minimálně by to zabránilo tomu smývání. Jinak ten prvotní efekt je skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. musím si kúpiť nový, lebo ho momentálne už nemám tak uvidím :)

      Odstrániť