Obľúbené letné produkty

7/19/2017

Už dávnejšie sa mi tu neobjavil článok s momentálnymi obľúbenými produktmi, či už za mesiac či nejaké obdobie. Na tento typ článku som času nemala, tak teraz keď mám tých produktov viac, svedomie ma nepustí nenapísať ho. Článok sa bude týkať dvoch značiek DM drogérie a to konkrétne ebelin a Balea. Oboje tieto značky mám veľmi rada, pretože ponúkajú za málo peňazí naozaj veľa a vysokej kvality. Práve takéto budú aj nasledujúce produkty.

Začať by som chcela produktom, ktorý sa ku mne dostal v rámci spolupráce s vyššie spomínanou drogériou. Mala som možnosť si vybrať jednu vec a ako aj iné, aj mňa zaujali najviac balzamy v tvare makróniek. Síce som makrónky ani poriadne nejedla, tento balzam som skúsiť chcela. A komu nepríde takéto balenie chutné? Bohužiaľ, prišiel mi iba jeden balzam s vôňou maliny, preto vám tie ostatné ani ukázať nemôžem. Určite ste ich ale videli aj na ostatných blogoch, kedže ja už som dva mesiace pozadu.



Balzamy Sweet lips od Balea sú teda v malinovej, vanilkovej a kokosovej vôni a sú trošku hustejšie od iných balzamov, ktoré som mala v podobných kelímkoch. Kedže nie je vysuvateľný, aplikácia je možná len prstami. Mne osobne takáto aplikácia nevadí, ale keďže je teraz vonku horko, zvyknem ho mať doma a natrieť si pery vždy ráno a pred spaním, takže ak mám náhodou suché alebo popraskané, vždy sú do rána hebké.


Ďalším produktom, na ktorý toto leto nedám dopustiť a nechápem ako som bez neho doteraz roky vydržala sú vlhčené servítky. Kúpila som tie menšie na dovolenku, z ktorej sme sa vrátili s Lukášom pred pár dňami. Vybrala som s Aloe Vera, 25 kusové, ktoré stáli mám pocit niečo okolo eura (myslím, že smerom hore) a využívam ich už stále. Keď ráno musím utekať na autobus, aby som nebola spotená, keď cestujem dlho MHD-čkou a už sa cítim naozaj špinavá alebo hocikedy inokedy len ako osvieženie.

To väčšie balenie, 150 kusové, som v slovenských predajniach nevidela, no nechala som si ho doviesť od sestry s Rakúska za 1,45 €, čo je super cena. Tiež je s Aloe Vera, takže už sa teším, ako ho toto leto ešte využijem.



Okrem veľkého balenia mokrých utierok som si nechala po sestre doniesť aj nejaké masky na tvár, ktoré predávali za 25 centov, čo je tiež neuveriteľná cena k porovnaniu tej u nás. Nevedela som aké mi vezme, tak som bola plná očakávania. Jediné kritérium bolo pre každú alebo suchú pleť čo zvládla a doma som sa potešila dvom druhom, ktoré som ešte neskúšala a ani nevidela.

Zelená pre suchú pleť je hydratačná maska s okamžitým osviežujúcim efektom. Oživuje pokožku s termálnou vodou a extraktom z morských rias. Okrem toho obsahuje aj vitamín B5, ktorý má na starosti upokojenie pokožky a zotavuje ju. Túto masku som už vyskúšala a okrem toho, že som mala pleť hneď krásne jemnú a pocit sviežosti, nádherne vonia. Síce to nie je nič ako melón či iné letné ovocie, pripomínalo mi to leto.

Druhú masku som ešte nevyskúšala, no už teraz sa teším, kedže je s chladivým efektom a je rozdelená na tri časti, nie len na dve ako je to u Balea maskách zvykom.


Aké produkty si v poslednom čase získali vás? 😊

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / TRENDBOOK / DAYBYME / HONEST CLOTHING

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Asi najviac ma momentálne teší make-up HD od Catrice. Od značky Balea mám rada zinkovú masku, tá pleť fakt vyčistí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú som ešte neskúšala, keď miniem tieto pozriem sa po nej :)

      Odstrániť
  2. Balzamik je aj moj oblubený aktuálne. Krásne vonia :)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť