Koncentrované sprchové gély I Oplatia sa?

8/11/2017

V polovičke mesiaca máj som vás informovala, že do predajní Yves Rocher prídu nejaké novinky a jednou z nich boli aj koncentrované sprchové gély. Určite ste sa na ne tešili tak ako ja, preto ma veľmi potešilo, keď mi prišiel balík s každým z nich. To ale nebolo všetko! Našla som tam aj dva kvetináče z kokosového vlákna, zlisované substráty a semienka sekvoje. Môžem si zasadiť vlastné sekvoje!💗 Keďže najvhodnejšia doba na sedenia je vraj jar, čakám kým príde, aby som to mohla skúsiť a uvidíme, či porastú. Vás ale asi zaujímajú viac sprchové gély a nie nezasadené semienka sekvoje. 

Na fotke chýba s vôňou vanilky. 
Sprchové gély sú 4 krát koncentrované a to znamená, že hoci majú len 100 ml, vydržia až na 40 kúpeľov. To je tak isto, ako u normálneho 400 ml sprchového gélu. Platí teda rovnica, 1 kvapka = 1 kúpeľ. Je to možné aj vďaka lepšiemu uzáveru s membránou, ktorým vytlačíte práve toľko gélu koľko potrebujete. Ak si chcete prečítať viac, prečítajte si o nich v mojom minulom článku

Pár dní na to, ako som mala doma balík, prišiel priateľ a ako vždy, hneď pozrel čo mi prišlo, všetky tri ovoňal, páčili sa mu a tak si rovno zobral ten, ktorý chýba na fotke a mne aj najmenej voňal, vanilkový. Nevedel si ho už od začiatku vynachváliť a ešte v ten deň ho vyskúšal a tak ako aj ja o pár týždňov neskôr, boli sme unesený z toho, že to naozaj funguje. On síce použije dve kvapky, no tak či tak mu to vydržalo do konca júla. A to je dva a pol mesiaca



Mne teda vystačí bohato aj jedna kvapka a to mám poriadne napenené celé telo. Veľmi sa mi páčia vône manga & koriandra a olivy & petit grain, ktoré mi evokujú leto. Ja som sa rozhodla používať tento sprchový gél niekedy v polovičke júla, používam ho denne, niekedy viac krát a stále je ho trištvrťka. Som zvedavá koľko vydrží mne, no keď to bude aspoň tak ako Lukášovi, budem si kupovať asi už iba tieto gély. 

Kedže je malý, šikovný, voňavý a zmestí sa všade, je to môj favorit zo všetkých sprchových gélov. Síce nemá veľa vôní ako iné rady, je presne aký potrebujem. Zmestí sa mi do tenisky, keď idem cvičiť a potrebujem čo najviac vecí zmestiť do jednej tašky, keď niekam cestujeme nezaberie miesto, na pokožke krásne vonia - nie silno no ani nie dlho, a je šetrný k prírode vďaka spotrebe plastu na jedno balenie.

Stojí síce tak isto ako jeho 400 ml verzia balenia, čo sa môže zdať trochu veľa, no keď si zoberiete, koľko vám vydrží, naozaj sa to oplatí! A ešte pomôžete aj planéte, pretože nie len že ju zaťažíte o menej plastu, takisto pomôžete vysadiť jeden strom. Ak si kúpite hocijaký produkt s označením I 💗 my planet, zasadí sa jeden strom. A všetci predsa chceme pomôcť Zemi aspoň toľko, koľko sa dá.  



Už ste niektorý z nich vyskúšali? Ako sa vám pozdávali? 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Mne sa tieto sprchové gély velmi páčia, no mám to podobne ako tvoj priatel - potrebujem 2 kvapky. Tá jedna bola v pohode, no až s dvomi to bolo podla mojim predstav. Inak vone sa mi tiež páčia a vanilková tak ako tebe, asi najmenej.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak či tak gél vydržal celkom dlho priateľovi aj pri používaní 2 kvapiek, čo som naozaj nečakala. :) Mne vanilková vôňa vonia hlavne na zimu - cez leto mi nie je moc príjemná. :)

      Odstrániť