I Love... Krasotika

12/19/2016

Dávnejšie mi prišiel balík zo stránky Krasotika, ktorú iste poznáte. Väčšina z vás si odtiaľ určite kupuje alebo minimálne by chcelo nejaké kozmetické produkty, ktoré verím, že majú dosť dobré a raz by som ich chcela vyskúšať aj ja. Teraz tu mám ale telovú kozmetiku, kedže blog je momentálne ešte stále zameraný skôr na telovú ako dekoratívnu, čo by som chcela v blízkej dobe postupne meniť, vyvážiť to. 


Prišiel mi krásny balíček, ktorý bol plný bublinkovej fólie a penových valčekov, aby sa ničomu nič nestalo a okrem troch produktov som si tam našla aj cukrík. 😍 Toto bolo naozaj prekvapenie. Produkty sú od anglickej značky I Love. Ich produkty obsahujú prírodné extrakty, neobsahujú parabény a sú vhodné aj pre vegetariánov. Čo vás určite bude zaujímať tak isto je fakt, že produkty nie sú testované na zvieratách. Mottom spoločnosti je, aby ste sa cítili a voňali skvelo, a ich cieľom bolo vytvoriť skvelé vône čo sa im určite podarilo. 

Mne doma pribudol sprchový gél a pena do kúpeľa v jednom, telové mlieko a nakoniec telový sprej v malinovo černicovej aróme. Všetky tri produkty nádherne voňajú a vôbec nie príliš sladko, čo je veľké plus. Ale nie som spokojná so všetkým. 



Sprchový gél a pena do kúpeľa 2v1


Myslela som si, že tejto kozmetike nebudem mať čo vytknúť, no práve naopak. Čo sa mi na tomto sprchovom géli nepáči je asi najviac fakt, že konzistencia mi pripomína sliz. Keď som si prvýkrát šla naniesť gél do ruky, hneď v tom momente ako som ho vytlačila sa mi stiahol naspäť z čoho som ostala maximálne prekvapená. Potom sa to už nestalo, ale konzistencia sa mi nepáči aj napriek tomu, že vonia krásne, nedráždil moje telo, a neostala som celá vysušená ako ryba na súši. Nepenil mi vôbec a po dvoch razoch sa mi už ani nechcelo ho používať ako sprchový gél a omnoho viac sa mi osvedčil ako pena do kúpeľa.



Telové hydratačné mlieko


Telové mlieko ma na druhú stranu úplne oslovilo a okrem otáčaniu pumpičky mu nemám čo vytknúť. Len mi trošku trvalo zvyknúť si na to, že tu keď chcete telové mlieko vytlačiť, musíte pumpičku otočiť do boku. A to ma veľa krát miatlo. Ale to je len nepodstatný detail.
Toto telové mlieko si ma získalo príjemnou vôňou a hlavne rýchlosťou akou sa absorbuje do pokožky. Za chvíľku máte pokožku suchú, hydratuje ju a zanecháva jemnú. Navyše obsahuje protiplesňové, antibakteriálne a antioxidantné látky, ktoré z pokožky odstránia odumreté bunky.



Telový sprej


Sprej som až tak často nevyužívala, kedže mi príde viac rozumnejšie ho používať v letných mesiacoch, kedy pokožku ukazujem častejšie než teraz, ale vyskúšala som ho a nemám čo vytknúť. Pokožka krásne vonia ako po telovom mlieku, nezanecháva pokožku lepkavú a má zdatnú výdrž (2 a voac hodiny). Výhodou je malé balenie (100ml), takže sa zmestí do každej kabelky a máte ho vždy po ruke. 



Ak by som to mala zhrnúť - som spokojná, až na sprchový gél, ktorý mne osobne na sprchovanie nesadol. Vám ale môže vyhovovať. Preto ak rozmýšľate nad kúpou, prečítajte si viac recenzií aby ste mali lepší prehľad. Na záver by som chcela ešte poďakovať za poskytnutie produktov Krasotike. 😊

You Might Also Like

5 komentárov