Sada kozmetických štetcov z PoštovnéZdarma

9/28/2014

Ahojte, možno si spomínate na článok, kde som spomínala že by som chcela nejaké štetce a keďže som začiatočník, stačia mi také obyčajné, základné. :) Nepotrebujem sadu 24-roch štetcov, z ktorých väčšina ani nebudem vedieť na čo sa používajú. :D 

Hľadala som na internete a nakoniec som našla jedny na www.postovnezdarma.cz. Hneď na prvý pohľad som si ich zamilovala a to z týchto dôvodov: bolo ich málo takže pre mňa akurát, mali krásny dizajn - elegantný a hlavne, že na každom štetci bolo napísané na čo sa používa. :) Nemusím teda hľadať na internete na čo sa ten a ten používa, pretože je to tam napísané ale myslím si, že pri výbere týchto štetcov by som to vedela tak či tak. :) 

Aby sa nepovedalo, že to zamlčujem tak priznám, že som ich získala vďaka spolupráci práve s touto stránkou, ktorá je mimochodom super. Páči sa mi nápad, že je poštovné zdarma a aj to, že veci posielajú z Číny a nachádza sa tam veľa vecí ako na iných čínskych stránkach, no tu je tá výhoda poštovného zdarma, všetko je v češtine alebo slovenčine (zvolíte si jazyk) a všetkému rozumiete a nemusíte sa báť, že ak sa niečo spýtate po anglicky tak vám neodpíšu alebo sa nebudete vedieť opýtať otázku ak po anglicky neviete. Toto sa mi veľmi páči a aj celkový dizajn stránky. :) Všetko je prehľadné, nájdete čo chcete a ceny sú výborné. Niečo je síce drahšie ale skôr prevažujú lacné veci. :)

Teraz ale poďme na samotnú recenziu štetcov. :) 

Prišli mi za cca mesiac, no nie celý, pretože keď mi prišiel balíček, čakala som, že príde neskôr a bola som teda milo prekvapená. :) Štetce boli uložené v obyčajnej obálke s bublinkami, samotný obal štetcov bol ešte v plastovom obale a štetce tiež. 



Obal je strieborný ale mne osobne sa zdá skôr taký strieborno-zlatý. Buď som farboslepá alebo to tak naozaj je. :D  Mne sa takéto obaly nepáčia ale vždy lepšie keď je takýto jednofarebný ako leopardí vzor. :) Na presúvanie je ale super no inak ich v ňom skladovať nebudem - iba si ho pre prípad odložím. :)

V mojej eufórii som si ani nevšimla, že namiesto 6-tich štetcov, ktoré by malo balenie obsahovať je tam len 5. Všimla som si to až večer a hneď som šla pozerať do sestrinej izby či jej nevypadol alebo či ho nemám v taške. Nikde nebol tak som im napísala, že čo sa stalo prečo mi.jeden chýba ale ešte mi neodpísali tak neviem ako je to možné. :/ 

U nikoho koho poznám a všimla som si, že s nimi spolupracujú som tento problém nevidela, všetko prišlo ako malo. :/ Takže verím tomu, že sa nabudúce nič takéto nestane a toto je len prvý a posledný prípad kedy sa im takéto niečo stalo. :)


Štetce sú z nylonu, vlny, hliníka a dreva. Majú 14 centimetrov čiže sú pomerme malé ale tak akurát podľa mňa. :) Stoja cca 10 €. Keby si ich kúpim normálne tak by ma strata toho jedného štetca dosť mrzela ale takto ani moc nie. Teda nie až tak. Myslím si, že za tú cenu nie sú zlé, pretože vyzerajú super a štetinky nie sú čisto umelé.

Ešte k všeobecným veciam by som rada povedala to, že sú naozaj kvalitné a jemné. Vyskúšala som si s nimi prejsť po ruke hneď na začiatku a nič z nich nevypadlo. Tak isto som ich hneď v ten večer aj umyla, aby som sa zbavila možných nežiadúcich baktérií alebo špiny. Umytia som sa naozaj bála ale znova, nič nepovypadávalo. Veľmi som sa potešila a o pár dní, teda včera keď som sa cítila trošku lepšie, som sa s nimi skúsila aj namaľovať. Konkrétne sa už rozpoviem ku každému štetčeku nižšie ale tu spomeniem už len toľko, že ani vtedy žiadna štetinka nevypadla! :)

Ešte by som zmienila, že som našla na internete obrázky štetcov od Chanel-u a sú im dosť podobné. Povedala by som, že štetec na make-up je takmer taký istý až na značku. :)

1. Štetec na púder
Púder sa mi s ním nanášal veľmi ľahko a držal sa dobre. Kedže toto sú moje prvé štetce nebudem tu písať žiadne extra dlhé zhodnotenia, len môj dojem z nich. Bol veľmi jemný čo je dobré, takže nikde nič nepichalo. 



2. Štetec na make-up
Pracuje sa s ním veľmi dobre. Je tiež príjemný ak zrovna nechcete vklepať korektor do pokožky čo už príjemné nie je. Make-up rovnomerne rozotrie a netreba ho použiť veľa. Určite je to lepšie než prstami. :)



3. Štetec na očné tiene
Kedže tiene moc nevyužívam a teda ani skoro žiadne nemám tak moc toho povedať neviem, ale skúsila som s tieňami od mamy niečo a ide to s ním pekne a ľahko, vôbec nepichá a je strašne jemný a príjemný. Ale kedže nie som odborník viac k nemu nepoviem. :)



4. Štetec na obočie
Je tvrdý, nie je taký jemný ako ostatné ale dôležité je, že nie je drsný a pracuje sa s ním veľmi dobre. Obočie šlo omnoho ľahšie vyplniť než s tým, čo ste mohli včera vidieť pri sete na obočie. Tento je omnoho omnoho lepší. Náhodou som našla štetec na obočie aj od inej značky alebo neznačky - z časopisu a ani ten nie je takýto dobrý. :) 



5. Štetec na pery
Žiaden som pred tým nemala a som vďačná, že tento v sade bol. Keby bol menší bolo by to lepšie, pretože by sa mi lepšie zmestil do kozmetickej taštičky, ktorú nosím. :) Ale inak je výborný - jemný, a zároveň drží po kope a pekne nanesie balzam na pery. Mne teda nevadí nanášať balzamy prstom ale teraz keď už ho mám bude to omnoho lepšie, pretože nebudem mať mastný prst a taktiež je to výhoda pri takom vajíčku, kde je problém sa niekedy dostať na niektoré miesta prstom. :)



Snáď sa recenzia páčila, ja som z nich veľmi nadšená a teším sa na ich používanie. :) 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Opravdu pěkné štětce :) Škoda, že dorazilo jen 5. A rozhodně je super že jsou popsané na co jsou. Já se v tom taky nevyznám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to fakt škoda že len tých 5 ale inak sú super :)

      Odstrániť
  2. no a vítam ťa v klube, lebo štetce na makeup sú ako tetovania - nikdy nemáš dosť :D ver mi, ja som si tiež najskôr kúpila iba na makeup a očný tieň...no...teraz ich mám asi 20 :D

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som zistila :-D podľa mňa je celkovo aj kozmetika ako tetovania :-D

      Odstrániť
  3. Tak to aby som už aj ja nejaké zháňala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa už obzerala po ďalších ale najskôr musím mať toľko kozmetiky. :D

      Odstrániť