Beauty Blender - áno či nie?

11/24/2014

Ahojte, dúfam, že tento článok dnes už na blogu uvidíte a neostane mi tu trčať zasa pár dní. :D
Tentoraz to bude myslím kratšia recenzia zasa na niečo zo stránky www.postovnezdarma.cz. Tentoraz som si vybrala beauty blender (alebo hubka na make-up, ja tomu budem hovoriť beauty blender), ktorý určite poznáte. Ja som vkročila do neprebádanej rieky, nikdy som ho nemala a nečítala o ňom žiadne litánie.Vedela som len, že je to jedna z hubiek, ktorou sa nanáša make-up. :) Tak poďme sa pozrieť na to, čo naňho vravím. :)


Čo píše stránka?

Špeciálne tvarovaná hubka je určená na rovnomernú aplikáciu make-upu. Do špičky tvarovanou stranou potom jednoducho nanesiete korektor na nerovnosti pleti alebo podklad na očné tiene.
Výška 6 cm a 4 cm šírka. 

Cena?

3,21 € (85 Kč)


Môj názor?

Asi by bolo dobré povedať, že som netušila z akého je vlastne materiálu. A keď mi prišiel, bol taký.... pripomínal mi hrozne Marschmellows. :D Teraz už nie. Na stránke si nemôžte vybrať z farby ale ponúkajú bledomodrú, tmavomodrú, bledoružovú a tmavoružovú. A nakoniec je tu farba, ktorú mám ja. :) Na stránke píšu, že farba sa nedá špecifikovať, máte sa nechať prekvapiť. Ja by som si asi vybrala modrú alebo ružovú ale nie je to zlé. :D 

Našla som si potom niečo o tom, ako sa používa. V tomto som úplný začiatočník tak som sa niekde priučiť musela, aby som vám tu nepísala bludy. :D Dočítala som sa niekde, že sa používa "namokro". Mal by sa len namočiť do vody a "vyžmýkať", aby z neho netiekla voda. :) Naozaj si vlastne ani neviem predstaviť aký by to bol pocit "nasucho". :D

Je na make-up hlavne a teda širšia - spodná časť na rozsiahlejšie miesta a tá špicatá na napríklad okolie nosa, alebo očné viečka. Ja používam hlavne tú špicatú časť ale to preto, pretože ho používam viac na korektor. Make-up je tak dobré si spraviť, ale len skôr v takom poradí, že si ho nanesiem prstami a potom doklepkám na nejakých miestach a tak sa mi vlastne akoby stratí a vyzerám prirodzene. Ale s make-upom! :D Viete ako som písala recenziu na korektor od Catrice, na tú paletku? Nebola som spokojná, pretože mi o pár hodín zvýrazňovala všetky vrásky a robil mi pod očami a na nose problém. Ale skúsila som ho vklepať beauty blenderom a je to do-ko-na-lé! Dnes som si to odskúšala ešte raz a ešte večer som mala dokonalé "kruhy pod očami" (mám skvelú slovnú zásobu takto navečer, yey) a okrem toho sa mi aj lepšie prekrývajú. Naozaj tam toho nemusím napatlať hrozne veľa. :)

Ešte spomeniem umývanie. Beauty blender aj žerie veľa makeupu, samozrejme, preto ho používam skôr na korektor a make-up len doklepávam malé čiastky. Tak isto žerie aj vodu. Nikde som čítala, že sa im zle umýva. Ja som ho zatiaľ umyla iba raz ale umyla som ho po použití asi troch make-upov z celej tvare, kedy som ho skúšala a išlo to dole povrchovo, len špička mi ostala tmavá. Mne osobne to moc nevadí ale asi by som ho neumývala raz za 2 týždne. Prepláchla som ho vodou, pokým to bolo ako - tak čisté a vytlačila z neho všetku vodu. Na druhé ráno bol suchý (štetce umývam večer). :)

Záver?

Za mňa určite áno! Nie je asi originál ale je super podľa mňa, neskúšala som iné ale to čo ponúka spĺňa tak ak hľadáte, skúste. :)

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Beauty Blender už chci dlouho vyzkoušet, ale ještě jsem se nějak nedostala ke koupení. :) Někdy si ho ale určitě pořídím. :)
    Skvělá recenze! :)
    Janie Reinde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús :) tento je síce napodobnenina ale slúži zatiaľ dobre :)

      Odstrániť
  2. Měla jsme možnost vyzkoušet jak napodobeninu, tak originál BB. A napodobenina je fajn dokud nevíš jaký je originál:) Největší rozdíl je, že je z příjemnějšího materiálu a nevsakuje do sebe tolik make-upu takže žádné zbytečné plýtvání :) Jen by cena nemusela být tak přemrštěná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď toto! :D pokiaľ nepoznáš originál je to iné a určite je lepší ale toľko peňazí by som za to asi nedala :)

      Odstrániť
  3. Používám výhradně štětce, ale moc ráda bych vyzkoušela i houbičku. Zajímá mě jaký bude rozdíl v konečném výsledku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slyšela jsem o tom, ale zatím asi zůstanu u štětců :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Počula som o ňom veľa, a už dlho sa naňho chystám :) Tak teraz sa už snáď podarí :)
    http://worldstyleandme.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Slyšela jsem na toho krasavce spoustu chvály, ale i dost kritiky, tak jsem si nevěděla rady. Možná ho tedy vyzkouším, i když mi přijde trošičku obtížné ho před každým použitím ždímat ve vodě. :D No uvidím, asi se do něj stejně ještě moc nepohrnu.
    Pěkná recenze! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred uplne kazdym sa mi ho namacat nechce ale tak 😃 ved ked mne uz nebude vyhovovat, pouzijem hubku na nechty 😄

      Odstrániť
  7. ano ano rozhodne ano ... blender na make up je perfektná pomôcka (: ja mam teraz ružovú hubku z notina BrushArt Face a je super

    OdpovedaťOdstrániť