StayUnique - Sleek Make Up

1/10/2015

Ahojte, ako ďalšiu recenziu, ktorú som doteraz spisovala a hľadala si čas na ohodnotenie a nafotenie, tu máme zas (konečne) niečo z kozmetiky. Som veľmi rada, že sa mi podarilo vyskúšať aj túto značku, konkrétne Sleek, ktorú ste tu u mňa na blogu ešte vidieť nemohli. Čítala som o nej veľa dobrých vecí a všetci si ju chválili, a tak som ju už dlhšie chcela vyskúšať aj ja. Nakoniec sa mi to podarilo a to vďaka e-shopu www.stayunique.sk , ktorý má príjemný jednoduchý dizajn a komunikovala som s milou Evkou, s ktorou som spoluprácu dohadovala, takže ďalšie plus. :)

Mohla som si vybrať čo chcem vyskúšať a vybrala som si dve veci. Kedže už dlhšie pokukujem po inom dobrom sete na obočí, tak moje oči putovali práve k tomuto setu. A druhá vec je paletka na kontúrovanie. Takú ešte nemám a tiež som po nejakej pokukovala.

set na kontúrovanie / set na obočie

Set na kontúrovanie


Obsahuje matný kontúrovací púder, highlighter pre rozjasnenie a krásne veľké zrkadielko. V ponuke sú 3 odtiene - light, medium, dark. Ja mám ten najbledší, pretože teraz cez zimu mi to úplne stačí a je to na mňa akurát. (Ak to nepreženiem. :D)

Ako vždy sa vyjadrím aj tu k obalu. Jednoduché, krásne a už tam je vidno kvalitu. Som si istá, že súhlasíte. Set je krásny už na pohľad a farby sú tiež super. Nemám čo vytknúť. Keďže som v tomto ešte len začiatočník a mám aj odtieň light, tak je to úplne dokonalé, pretože sa s tým viem pohrať. Krásne splynie s farbou pokožky ak sa poriadne vytieňuje. :) Na púder teda nemám čo zlé povedať len to, že som veľmi spokojná! :D

 Highlighter sa mi na pokožke leskne, pretože obsahuje trblietky, čo mne osobne nevyhovuje, pretože sa necítim dobre. :) Po zakrytí púdrom to nie je o nič lepšie, preto ho nepoužívam ale sem tam sa určite vyskytne čas, kedy ho použijem. :) Čo ale mne nevyhovuje, vám môže. :)




Tento set obsahuje pigmentovaný vosk pre tvarovanie, púder pre tónovanie, mini pinzetu, mini hranatú kefku na vosk, mini tónovaciu kefku na púder a zrkadielko. Taktiež sú 3 odtiene - light, medium, dark a ja mám znova odtieň light. 

Páči sa mi, že obsahuje pinzetu aj dve kefky na vosk a púder. S oboma sa pracuje veľmi dobre a ak mám povedať pravdu - iné ani nepoužívam. Na set od Essence používam iný, ale tu si neviem predstaviť ani používať iné. Proste mi vyhovujú tak načo ich tam nechať len tak ležať alebo ich vyhadzovať. :D Pinzeta je tuhšia, ale ak treba nejaký ten chĺpok vytrhnúť tak stačí. Balenie je veľmi praktické, kefky držia na mieste, púder sa nesype, čiže nie je všetko špinavé a zrkadielko je krásne veľké. :) 
S voskom som si teraz upravovala obočie po prvý krát a zistila som, že veľa ho naozaj netreba. Keď som ho použila na celé obočie, tak bolo tmavé a nevyzeralo to dobre vzhľadom na farbu mojich vlasov, tak si ho dávam len na okraje a to čo naozaj treba "spevniť". :) Púder krásne vyplní riedke miesta a obočie vyzerá prirodzene. :) 

Niekedy ale vosk ani nepoužívam, hlavne vtedy keď sa mi s ním nechce "hrať", vybehnem len tak narýchlo alebo nestíham do školy ako dnes napríklad. :) Vtedy použijem len púder. Na fotke to môžte vidieť tiež, no vyzerá to, že tam takmer nič nie je aj keď opak je pravdou. Naživo vyzerá obočie prirodzene aj keď možno nie tak super ako s voskom. :) 


s voskom / bez vosku
(sorry za pupák -_-)



You Might Also Like

10 komentárov

  1. Oba výrobky vypadají skvěle. A máš strašně krásné oči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je skvělý :-). Já používám na obočí normální stíny, protože jsem nesehnala žádnou paletku, která by odpovídala mé barvě obočí.
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne táto vyhovuje omnoho viac ako od Essence :) a ďakujem, už som sa aj prihlásila :)

      Odstrániť
  3. Oslovil ma ten set na obočie. :) Ja používam teraz od essence, ale rozmýšľam, že si objednám túto paletu tieňov http://www.stayunique.sk/oci/ocne-tiene-pigmenty/paletky-ocnych-tienov-i-divine.html len sa mi ťažko vyberá, že ktorú :D :)

    Natália

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež používala ale teraz už len sem tam, keď mi je fakt jedno ako to obocie bude vyzerať :D

      Odstrániť
  4. Takový set na obočí by se mi opravdu moc hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Výrobky vypadají úžasně! :) A máš krásné oči :)

    OdpovedaťOdstrániť