Ziaja novinky: Micelárna voda & Denný krém

1/29/2015

Pred pár týždňami som obdržala balíček s novinkami od značky Ziaja. Sú určené pre citlivú pleť, ktorú ja mám, takže som bola rada, že môžem vyskúšať niečo práve z tejto rady. :)

Ak vás teda trápia vyrážky, šupinky na tvári alebo v nej pociťujete napätie, určite čítajte ďalej!

Tieto novinky, medzi ktoré patrí denný krém, spevňujúci nočný krém, enzymatický píling, micelárna voda a umývací gél na tvár a telo obsahujú výťažok morskej riasy chaluhy zlatej (hnedá riasa Laminaria Ochroleuca), ktorá má vyvinutý ochranný systém proti slnečnému žiareniu, takže je to vlastne taký prírodný UV filter. :) Všetky sú neparfumované, extra jemné, hypoalergénne a s minimálnym obsahom konzervačných látok. Taktiež obsahujú Antileukín-6, ktorý redukuje podráždenia, má protivráskový a spevňujúci účinok, obnovuje vlastnú hydratáciu pleti a posilňuje lipidovú bariéru, ktorá predchádza dehydratácii a precitlivenosti pleti. :)
No neznie to už teraz dobre? :D


Ako prvé vám v skratke prezradím môj názor na micelárnu vodu. Taktiež odstraňuje make-up ako asi všetky čo sú na trhu (aspoň by teda mali) a čistí pleť. Je v peknom modrom obale (celá táto rada sa vlastne vyznačuje bielo-modrým prevedením) a má 200 ml. Niekoho môže odradiť pomer cena - objem ale ak chce skúsiť kvalitnú značku a rád investuje do niečoho, čo sa špecializuje hlavne na jeden druh pleti tak s radosťou. Ja som s ňou nemala problém a dokonca sa mi zdala lepšia ako od Garnieru. Iste, poviete si, že to hovorím preto, že to recenzujem ale nie je to pravda. :D Ak by som ich mala porovnať, tak pri čistení pleti s touto "micelárkou" som nemala žiaden problém. Pleť bola hladká, čistá, jemná a príjemná na dotyk. Necítila som žiadne nepríjemnosti, štípanie alebo "napínanie" kože. Pleť bola uvoľnená.

Zato od Garnieru takto s odstupom času a porovnaním musím povedať, že sa mi stávalo, že mi začala na tvári peniť čo nebolo vždy príjemné a zdalo sa mi akoby to bolo lepkavé. (všetko ostatné čo som napísala o nej v recenzii ale bola pravda, aj je :)) S touto sa mi to nestalo ani raz. :) Čiže za mňa určite táto. Make-up tiež pekne odlíči. :) 
            
 
                                                                                                      
                                   


A ako druhé čo mi prišlo je tento upokojujúci denný krém. :) Eliminuje začervenania, pocity pálenia a poskytuje okamžitý účinok upokojujúceho zábalu. Redukuje drsnosť, suchosť, šupinatenie pokožky a obnovuje správne množstvo vody v pleti. 


Ako vždy najprv obal. Je jednoduchý čo sa mi veľmi páči. Balenie obsahuje 50 ml čo je také maličké akurát do kabelky alebo kozmetickej taštičky. Vonia zaujímavo, neviem povedať ako, pretože tá vôňa mi pripomína skôr nejakú, ako by som to nazvala... ako keď si kúpite z lekárne nejakú mastičku na ekzém napríklad (takú ktorá nesmrdí) a cítite tú "zdravú lekárenskú vôňu". Evokuje mi to teda zdravú vôňu.
Používam ho každé ráno a pleť nemám po celý deň napnutú alebo sa mi nevytvárajú zbytočné červené fľaky. Časť tváre, ktorú som mala suchú a šupinatú už mám normálnu a jediné čo sa mi šúpe z hlavy sú momentálne lupiny. :D Aj môj nos, ktorý mám vždy šupinatý (hlavne ak použijem ešte make-up), už taký nie je. :) 
Krém je tuhšej konzistencie, nie je mastný a rýchlo sa do pleti vstrebáva, takže nemáte zbytočne mastné ruky alebo celú tvár. Hlavne mňa to potešilo, kedže niekedy musím čakať, kým sa krém vstrebe aby som si mohla nasadiť okuliare bez toho, aby boli mastné. Všimla som si, že teraz pár dní ako som ho nepoužívala, ma vôbec tvár neškriabala ani nebola veľmi napnutá ako niekedy po sprchovaní alebo umytí čistou vodou. :) Čiže aj tento produkt je super a pre mňa ako stvorený. :) 


                 

Všetky tieto produkty môžte nájsť v Tescu, nezávislých predajniach alebo na www.dobrakozmetika.sk (produkty sú tam lacnejšie!). :)

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Mám tú micelárnu vodu priamo z Poľska, nebola nejako extra drahá, tak sa teším a verím, že bude dobrá.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť