Zelený čaj nie len ako čaj - Yves Rocher

2/08/2015

Ahojte, po dlhých dňoch neaktivity sa vám prihováram aspoň formou takéhoto príspevku. V škole sme mali ťažký týždeň plný písomiek a skúšania a naozaj som nemala chuť ani čas písať nejaké príspevky. A to isté nás čaká budúci týždeň čiže odo mňa tiež nič nečakajte. Ale kedže je víkend a mám trochu voľna a doma nejaké novinky, tak už som sa k písaniu konečne dokopala. 

Dnes vám ukážem novinky od Yves Rocher, ktoré mi prišli a ja som z nich bola natešená ako malé dieťa ako už dlho z ničoho. :)

 Ide o novinku z rady Un Matin au Jardin a to konkrétne rôznymi toaletnými vodami, ako napríklad orgován, ruža, konvalinka, čerešňový kvet, citrusové kvety alebo ten môj - zelený čaj. A potom ešte novinku januára - balzam na pery. :) 



"Rad Un Matin au Jardin Vás prekvapí jeho jednoduchosťou a zároveň Vás zahalí nádhernými a autentickými vôňami prírody. Zamilujete sa do sviežich, jemných a veľmi ženských vôní, s ktorými začína každý deň úžasne."

Myslím, že táto veta, ktorá sprevádzala popis produktu plno vystihuje všetko čo vám o nej môžem povedať. Okrem krásneho skleneného (dúfam, že je to správne, inak ma slovenčinárka zabije, že to pred maturou neviem správne napísať) balenia a krásneho jednoduchého dizajnu má krásnu jemnú vôňu. Nič silné, nič z čoho by vás bolela hlava. Príjemná vôňa. Ten kto vie rozlíšiť vôňu zeleného čaju tak skladám klobúk, ale ja to neviem a preto si nedovolím napísať, že tam cítite zelený čaj. Ale som si istá, že keby ste si kúpili taký orgován, tak to cítiť budete určite. :) Vôňu rozpráši rovnomerne a mám taký pocit, akoby to šlo strašne ľahko streknúť. :D 

Nie je to ale len zelený čaj. Vôňa obsahuje okrem neho aj citrón, bergamont, pomaranč céder. 

Jediné čo by som vytkla (neviem ako je to u druhých) je, že vôňa nedrží dlho. Vždy si ju dávam ráno a v škole keď som si privoňala k zápästiu, tak som nič necítila. Možno za to môže tá jemnosť alebo proste mám nevyvinuté čuchové bunky. :D Ale možno druhé vône inak držia, naozaj neviem. A je aj pravda, že sa necítim tak ako druhí cítia mňa. :D 


Ako druhé tu je balzam na pery, ktorý môžte v obchodoch nájsť aj s inými "príchuťami" ako kokos, a to makadámia, čerešňa, karité, jahoda, vanilka a malina. Čerešňa, jahoda a malina sú červenej farby ale či farbia nemôžem povedať, kedže ja mám kokos. 

Je to obyčajný tyčinkový balzam, na aký sme zvyknutý u takého Labela napríklad, ale tento je najnovšie obohatený o maslo, vosk a olej z rastlinného pôvodu. 

Je mastný a pery pekne hydratuje. Silne popraskané pery do troch dní vyliečil a okrem toho - a to najlepšie čo na ňom je - je cítiť kokosom. Ale fakt kokosom. Ja margotky či tie kokosové tyčinky nemusím a tá vôňa kokosu mi vadí a bolí ma z nej hlava, ale táto vôňa je niečo úplne iné a aj spolužiačkam sa páči. Vždy mi prezerajú kozmetickú taštičku a všetko čo tam nosím od YR celú prestávku voňajú. :D Na perách vydrží peknú hodinku a cítite vôňu celý čas pod nosom. (Minule som sa prichytila ako ju do seba vťahujem. :D)

Za mňa teda hovorím áno a určite neváhajte s kúpou balzamu, stojí len 1,99! Voňavka stojí teraz 11,50 v zľave na ich stránke (neviem ako je to v kamenných obchodoch, normálne stojí 16,50 € - 200 ml) a ak nechcete investovať toľko, môžte si kúpiť z tej istej rady sprchový gél za 5 € alebo telové mlieko za 7,60 €. :)

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Oba produkty vypadají moc dobře! Hlavně ten balzám na rty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten balzam vyzerá perfektne, asi pridám na nákupný zoznam :D :)

    natalihnat

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, viem že sa to vôbec nehodí k tomuto príspevku ale chcela by som sa ťa opýtať ako upraviť tie menovky/stránky tak aby neboli ohraničené. dúfam že si ma pochopila a ak nie tak sa pozri na moj blog a hned budeš vediet co myslim. vopred dakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, kedže si druhá, čo sa ma na to spýtala len počas dvoch dní tak dnes pridám BloggerTips ako to mám ja a ak sa bude páčiť môžte to použiť :)

      Odstrániť