Peeling, ktorý budeš chcieť! - MARK face and body scrub

12/12/2016

Nebudem vôbec klamať ak poviem, že tento kávový peeling som túžila vyskúšať už dlho. Cestu som si k nemu našla až nedávno a odvtedy si ho nemôžem vynachváliť. Ak ste už nejaký vyskúšali, viete o čom hovorím. Ja som sa rozhodla siahnuť po peelingu určenom na tvár aj telo, bez konzervantov a čo je najlepšie, vyrobenom na Slovensku! Presne taký je MARK - Face and bod scrub


Dôvody, prečo sú kávové peelingy tak obľúbené, sú kvôli vlastnostiam kávy. Neprebudí len vaše vnútro ale aj vonkajšok. Ja osobne kávu nepijem, pretože mi nechutí, ale takéto používanie mi teda vôbec nevadí a dokázala by som si vytvoriť závislosť na tomto peelingu tak ako iní na pití kávy. Práve vďaka nej bude pokožka hebká a jemná a bojuje dokonca aj s nedokonalosťami pokožky ako je celulitída, strie alebo ekzém. Okrem kávy obsahuje tento peeling hnedý cukor, ktorý odstraňuje odumretú pokožku a čistí póry, a morskú soľ. Okrem toho aj mandľový, prírodný esenciálny a kokosový olej a vitamín E, ktorý chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. 


Ja som si vybrala na skúšanie peeling s pepermintovou vôňou, pretože som bola zvedavá, aká vôňa bude prebíjať. Najviac ma dostalo už keď som balenie otvorila a oviala ma svieža vôňa. Kávu som vôbec necítila ale prenikala svieža vôňa peppermintu. Pri prvom nanesení som nevedela ešte čo mám čakať a aký bude nakoniec výsledok a najviac ma zaujímalo, či si dokáže poradiť aj s ekzémom, ktorý sa mi držal na predlaktí už nejaký ten piatok (štyri piatky). 

Stačilo 5 minút a MARK-a som mohla zo seba zmyť. Už počas nanášania na telo a počas pár minútiek čakania som sa cítila svieža, za čo môže peppermint. Akoby na mňa fúkal jemný studený vietor a to som nemala otvorené ani jedno okno v kúpeľni. Po opláchnutí som mala na pokožke vytvorený film, akoby som sa práve natrela krémom, ktorý moju pokožku hydratuje, zbaví odumretej koži a zanechá ju jemnú. Ibaže toto žiadny krém nedokáže tak ako MARK.


Mala som ho doma mesiac aj niečo, aby som mohla napísať plnohodnotnú recenziu aj čo sa týka toho, ako si poradí s ekzémom. U mňa v tejto problematike nepochodil. Možno som ho mala už natoľko zlý, že si s ním nedokázal poradiť ani on, iba mastička od kožnej, rozhodne ho budem ale skúšať ďalej, keď bude preliečený a uvidíme, ako to pôjde. 😊 

Nevýhoda, ktorú by som ešte spomenula je asi všetok ten bordel, ktorý ostane vo vani alebo v sprchovom kúte, pretože sa to všetko trúsi všade tade a nepodarí sa vám všetko naniesť do posledného zrnka na telo. 😁 Ale to je niečo, s čím musí každý počítať. 


Nemôžem zabudnúť spomenúť aj priateľa, ktorý ho chcel vyskúšať odkedy som ho skúsila ja a vychvaľovala si ho. Hneď ako bola príležitosť sme si ho naniesli obaja, aby v tom nebol sám a tak ako som písala, tiež cítil tú sviežosť na tele, kým ho mal nanesený. To, že mal pokožku hebkú ani spomínať asi nemusím a ešte aký bol spokojný! 😊

Ak chcete spraviť radosť svojej mamine, kamarátke alebo dokonca aj priateľovi, zaručujem, že každý kto sa o seba stará si príde na svoje a bude vám za MARK-a vďačný. Sledujte aj stránku na Facebooku, kde sa dozviete vždy o nových akciách či súťažiach. 



Vyskúšali ste už MARK-a, alebo iný kávový peeling?


You Might Also Like

4 komentárov

  1. skvelá recenzia :) ešte aj priateľa si zapojila, to je milé :) tento peeling vyzerá naozaj veľmi dobre :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s tym ekzemom ma to zaujalo, ja som si presla uz kadecim, ale vzdy pomoze len doktor. mozno skor ako prevencia :)
    kazdopadne vyzera to zaujimavo

    www.petitejardin.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno, treba skúsiť pred letom kedy sa mi tvorí :)

      Odstrániť