Vianočná edícia Yves Rocher

12/22/2016

Nedávno som bola na predvianočnej večeri s Yves Rocher aj s inými blogerkami a vlogerkami, medzi iným aj so Saškou z blogu Saja Frey, s ktorou som mala možnosť sa konečne stretnúť a spoznať ju aj osobne. Článok z tohto dňa bude už čoskoro, chcela by som ho pridať ako ďalší po tomto tak uvidíme či to stihnem ešte pred Vianocami, keďže mám už dni takmer celé zaplnené rôznymi povinnosťami a oslavou našich prvých Minivianoc s Lukášom. 

Po príchode do reštaurácie kde sme sa stretli čakali na každú plné tašky, ktoré ukrývali aj vianočnú edíciu. A práve tej chcem venovať tento článok. Chcem to stihnúť ešte pred Vianocami, aby tie, ktoré niečo zaujme alebo nemajú ešte darček pre mamu, sestru, kamarátku či sesternicu, mohli vybehnúť na poslednú chvíľu do obchodov a niečo im vybrať. 


Balenie bolo krásne zabalené, nepamätám si teraz ako to bolo minulé roky, ale myslím, že tento rok sme ich prvý krát dostali aj v krásnej plechovej nádobe, ktorú určite opäť využijem na skladovanie kozmetiky. 😄 Balenie obsahovalo zmiešané produkty z troch edícií a to Mandarínka & Korenie, Brusnica & Mandľa a Hruška & Kakao.

Sprchový gél s peelingom (Hruška & Kakao)

Obsahuje výťažok z bio hrušky a kakaa, no oba sú vo vôni cítiť tak dobre, že stále poriadne neviem určiť po ktorom mi pokožka vonia viac. Sprchový gél je obohatený o peeling, ktorý pokožku jemne čistí a je veľmi príjemný. Už teraz mám takmer polovičku minutú, čo patrí asi k jednej z nevýhod tohto gélu. Asi preto že má iba 200 ml a je veľmi tekutý. Tak ako aj pred rokom/dvoma som mala takýto podobný inej vône, tiež sa mi rýchlo míňal a do mesiaca po ňom neostalo nič. 😄 Jediné čo sa mi stále nepáči je zatváranie, pretože sa mi vždy pri prvom raze stane, že mi vytečie gél skôr ako mi stihne natiecť do ruky. Ale už som to znova nacvičila a nič mi neuteká po sprchovom kúte kade tade. Naozaj vonia veľmi dobre a pokožka je prevoňaná pár hodín. A čo je ešte lepšie, tuba má o 25% menej plastov ako predchádzajúce balenie!

Telové mlieko (Brusnica & Mandľa)

Toto mlieko obsahuje výťažok z brusnice, mandľový olej, vodu z bio nevädze a maslo z bio karité. Pokožka ostane hebká, jemná a voňavá po brusniciach. Z tuby som vôňu nevedela rozpoznať, ale na pokožke je príjemne sladká a pripomína mi čaj z lesného ovocia, čo vo mne evokuje tiež vianočný čas.



Krém na ruky (Mandarínka & Korenie)

Krém ruky hydratuje, nevstrebáva sa síce rýchlo ale dostatočne na to, aby ste mohli po nanesení malého množstva chytať veci okolo vás. Vo väčšej miere cítim skôr klinčeky a mierne pod tou vôňou skrytú mandarínku. A ak klinčeky nepatria k Vianociam a neprivedú vás čuchovým zmyslom k tomuto obdobiu v roku, tak už neviem čo. Dokopy je to veľmi príjemná vianočná vôňa vhodná práve na toto obdobie. Preto som prestala používať krém na ruky čo som používala doteraz a natieram si ruky stále iba týmto. 😍

Balzam na pery (Hruška & Kakao)

Tešila som sa, že po dlhšej dobe znova budem mať balzam od Yves Rocher, s ktorým som bola vždy predtým nanajvýš spokojná. Posledné mesiace som ale kúpe vždy odolala a kupovala si iné produkty. Možno si pamätáte, ale mala som balzam s kokosovou vôňou a ak ste ho mali aj vy, uznáte, že bol vynikajúci. Mne sa teda predtým nikdy nestalo, že by mi pery vysušoval, práve naopak. Ale na večeri s YR sme počas rozhovoru spomenuli aj tieto balzamy, a niektoré mali po čase problém práve s vysušovaním pier.
Neviem či je to tým, že je taká veľká zima alebo za to môže viacero faktorov, ale mala som popraskané pery už predtým a tento balzam im teda vôbec nepomohol, dokonca im len pohoršil. A stačilo ich raz nakrémovať obyčajným balzamom a pery sú znova ako nové a mohla som sa normálne napiť a usmiať. 😄 Tak neviem, uvidím ako sa bude správať neskôr .


Musíte ale uznať, že tento rok vyzerajú vianočné obaly veľmi pekne a naozaj sa im podarili. 💗 Vône sú tiež veľmi príjemné a pripomínajú Vianoce, takže ak ešte nemáte darček a nechávate si to na poslednú chvíľu, siahnite po takejto možnosti. A okrem kozmetiky sú balíčky tvorené aj vôňami ako napríklad Zelený čaj, ktorý som mala už predtým. Nájdete ho spolu aj s recenziou na vyššie spomínaný kokosový balzam v tomto článku. 😊


You Might Also Like

6 komentárov

  1. Som veľmi rada, že sme sa konečne zoznámili aj osobne ♥ Ja sa z toho balíčku tak vytešujem! Produkty sú perfektné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vianočná edícia sa fakt vydarila ♥ Krásna recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už som o tejto edícii čítala na blogoch, a naozaj super...najmä vôňa hruška kakao musí byť skvelá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť