Večer s Yves Rocher I Novinka Sérum s dvojakým účinkom Elixir Jeunesse

1/19/2017

Ešte minulý rok som spomínala večeru s Yves Rocher, ktorej som mala možnosť sa zúčastniť aj s mnohými inými blogerkami. Okrem iného tam bola aj Saška a Danka z Akadémie krásy. Článok som mala rozpísaný ešte koncom roka, ale nevyšiel mi naňho čas. 😊

Večera sa konala v reštaurácii Korzo v Bratislave. Netušila som kde sa nachádza a z pokojného stretnutia so Saškou sa vykľul boj o čas. 😄 Prvotný plán bol ísť do Bratislavy vlakom z Pezinka, ale kedže predtým som bola u priateľa, rozhodol sa ma tam rovno vziať. Kedže som nechcela všetko ešte viac komplikovať a hlavne hľadať reštauráciu sama, strávili sme dosť minút v zápche a po ceste do reštaurácie sme so Saškou volali pani z YR, ktorý nás pozvala, aby na nás počkali. Nakoniec sme všetko stihli včas a reštauráciu sme našli rýchlo a bez problémov. 😄


Všetky sme sa navzájom zoznámili, každá z nás predstavila svoj blog a aké produkty sa nám najviac od YR páčia a asi všetky sme sa zhodli na tom, že jednotkou sú sprchové gély. Celý večer sa mi veľmi páčil, bol veľmi príjemný, uvoľnený, rozobrali sme čo sa nám páči, aké produkty sú najlepšie, ktoré menej, ktoré z noviniek nás zaujali alebo sme vyskúšali. Z noviniek, ktoré mňa najviac zaujali sú make up pre bezchybnú pleť a extra predlžujúca špirála s mikro kefkou. Tú som už na predajni raz zahliadla, ale neodvážila som sa ju kúpiť. Možno niektorá z vás ju už má, tak sa môžte podeliť o váš názor do komentára. 😊

Čo sa týka jedla, to bolo perfektné. Nikdy predtým som nejedla lepšiu hokkaidovú polievku. Nie to ešte s malinami vo vnútri. A cuketové placky s kuracím mäsom boli tiež božské, mierne korenisté, ale nič čo by sa nedalo zvládnuť. Koláčik sme mali výborný čokoládový, ktorý bol veľmi sýty a tak ho bolo tak akurát. Ešte celý večer som bola plná, hoci v ten večer sme si dali s priateľom ešte kúsok sladkého z môjho Mikuláša pritom, ako som mu nadšene rozprávala o celom večeri a ukazovala všetky produkty, ktoré som si odniesla v taške. 



Pri našom stole bol aj malý stolík, na ktorom bolo pripravených niekoľko produktov zo starostlivosti o pleť a okrem toho aj novinka Elixir Jeunesse Sérum s dvojakým účinkom, ktorá bola uvedená na trh v októbri minulého roka. Z pripravených produktov sme si mohli vybrať, ktoré chceme a ja som si teda zobrala aj jedno toto sérum a k tomu aj krém na tvár pre suchú pokožku zo sady Elixir 7.9. Dané produkty som vzala ako darček pre moju a Lukášovu mamu na Vianoce. 



Sérum pôsobí voči pokožke ako ochrana pred vonkajšími vplyvmi, ako napríklad znečistenie ovzdušia, nedravé životné prostredie, každodenný stres a revitalizuje ju. Túto schopnosť objavili odborníci u rastliny aphloie, ktorá dokáže obnoviť svoju kôru a koncentrovať vo vnútri listov molekuly, ktoré ju ochránia pred škodlivými vplyvmi z prostredia. Sérum som mala možnosť ovoňať, keď si ho Lukášova mama otvorila a vonia krásne, všetkým sa nám jeho vôňa páčila. 

Denný krém na suchú pleť som darovala mame, kedže je tiež určený skôr pre vekovú kategóriu 30+, no vyskúšala som ho pár krát aj ja. 😄 Pleť som mala hebkú na dotyk a mal príjemnú vôňu. Je krémovo-penový a obsahuje maslo z karité, ktoré vyživuje pleť do hĺbky. Rozjasňuje a upokojuje pleť a okrem toho je bez parabénov, minerálnych olejov a farbív. 



Domov som odišla s plnou papierovou taškou nabalenou prospektami, vianočným balíčkom, ktorý ste mohli vidieť na blogu v tomto článku a produkty, ktoré sa na blogu objavia možno ešte tento mesiac. Uvidíme ako to všetko stihnem. Chvalabohu už mám (takmer) po skúškach, jedna opravná ma čaká až vo februári, takže na blog budem mať zasa opäť chvíľu viac času.

Aké produkty od Yves Rocher máte najradšej vy? :) Vyskúšali ste už vyššie spomínané produkty? :) 




You Might Also Like

10 komentárov

  1. Od YR som skúšala pomádu na pery a bola božská. Krásne stretnutie, muselo byť v príjemnej nálade a atmosfére. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to muselo byť skvelé stretnutie :) určite ste si ho užili v takej super atmosfére a pri dobrom jedle :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už len tie fotky hovoria veľa o skvelej atmosfére! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky sú skvelé a stretnutie muselo byť príjemné a plné nových vecí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, človek sa takto dozvie o nových veciach a z iného pohľadu čo je super :)

      Odstrániť
  5. No veru, ledva sme to stihli:D Ale krásny večer, dúfam, že čoskoro zopakujeme:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť