Sérum na spevnenie nechtov I Alverde

1/07/2017

Chcela by som teraz cez prázdniny a skúškové pridávať články pravidelnejšie. Hlavne, keď mám niekoľko predpísaných článkov (rozumej pointu) a kopec času. Ibaže vlastne toho času ani toľko nie je. Úspešne som zvládla opravnú skúšku z financií a nerobím nič iné iba sa učím na ďalšie skúšky, ktoré som si dala tak, aby som približne v polovične januára mala pokoj. Či naozaj bude ešte uvidíme. :D Začínam tomu menej a menej veriť. Napriek tomu som si ale našla čas počas prestávok na napísanie tohto článku, recenzie, ktorú som mala pridať ešte dávno pred koncom roka, ale akosi som na ňu zabudla popri všetkom ostatnom. Teraz je už ale konečne tu a ja nebudem mať také ťažké srdce.

Dávnejšie som totiž mala možnosť vybrať si na recenzovanie niečo z noviniek kozmetiky Alverde. Vybrala som si lesk na pery, pretože som chcela po dlhom čase vyskúšať, ako sa mi bude páčiť lesk od inej značky ako som mala doteraz. Po komplikáciách, ktoré nastali som ale mala možnosť vybrať si ešte jeden produkt, tak som si vybrala aj lak na nechty. A úprimne, nevedela som ani aké sú v ponuke. Pre produkty som si šla osobne do DM-ky v Pezinku, čo bola pre mňa opäť nová skúsenosť a nemyslela som si, že by sa takéto niečo niekedy stalo. 😄 Kedže je toto moja druhá skúsenosť so značkou Alverde a doteraz som k stojanu často nezablúdila, neviem či je tento lesk novinkou alebo nie. Lak na nechty ňou nie je, moja chyba.


Lesky na pery vo všeobecnosti moc neobľubujem a ak si mám vybrať, radšej siahnem po rúžoch. Dôvod je ten, že väčšinou boli príliš lepkavé a mala som pocit, akoby mi na perách ostala milimetrová vrstva lesku a tak boli moje pery stále vlhké. Okrem toho mi vždy lesk priťahoval akýmsi záhadným spôsobom vlasy čomu doteraz nechápe asi žiadna z nás.

Ako jediný lesk v ponuke bol Glossy Shine obsahujúci kakaové maslo a jojobový olej. Z dostupných odtieňov som si vybrala 60 Flirty Rose čo je pre mňa najvhodnejšia a nie príliš do očí bijúca farba. Farba je krásna jemná ružová, pery sú zvýraznené, lesklé a nelepia!

Výdrž na druhej strane ale nie je moc dobrá. Časom lesk strácal farbu a už po dvoch hodinách som na perách nič nebadala. Pokiaľ vám ale nevadí lesk nanášať na pery častejšie, nemal by to byť veľký problém. Ja osobne som s ním spokojná aj napriek tomuto. Ak chcem pery len zvýrazniť a dodať im lesk, siaham po ňom. 😊



Ďalším produktom je  sérum na spevnenie nechtov. Z lakov na nechty, ktoré boli na predajni, som si vybrala tento, pretože ostatné by som ani nevedela poriadne zrecenzovať a bola som zvedavá, ako obstojí. Je určený na nanesenie na necht a kožu okolo. Vnútri môžte vidieť zelené guličky, ktoré som si ja úprimne všimla až teraz pri fotení. 😄 Sú to jojobové perly, ktoré majú zrejme tiež na starosti účinok tohto séra. Okrem toho obsahuje aloe vera, kofeín, žihľavový extrakt a vodné riasy.


Samotný lak má konzistenciu skôr gélu a je hrudkovitý, čo ma pri prvom nanesení dosť šokovalo. Rozhodne som to nečakala a myslela som si, že je po exspirácii. 😄Lak nanesiete na necht aj kožičku okolo, necháte pôsobiť a potom ho rozotriete aj prstom.

Ak hľadáte niečo, čo vám nechty spevní a zabráni tvorbe záderov alebo škaredej kožičke okolo nechtov - toto je ono! Od kúpy som nemala ani jeden záder a to som ho nepoužívala poctivo niekoľko krát do týždňa ako sa odporúča na obale. Nechty sú o niečo pevnejšie a nelámu sa mi tak rýchlo ako predtým. Kožu okolo nechtov mám odvtedy krásnu s čím som mala dovtedy problémy. 😊


 Máte skúsenosť s niektorým s týchto produktov? Aký je váš názor? :)

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Okolo značky Alverde chodím už dlho, no vždy som sa jej obávala, pretože moja sestra od nich mala zopár liceniek a veľmi prášili... Tieto produkty však vyzerajú zaujímavo a asi sa po nich mrknem,najmä po tom laku. Inak veľmi krásny článok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som jej doteraz tiež moc nedala, možno postupne skúsim aj niečo iné :) a ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. hej, tá je veľmi pekná a hlavne najkrajšia z tých dostupných, ostatné boli moc výrazné, ktoré by som nikdy asi nenosila :D

      Odstrániť
  3. Mala som lesk na pery od Alverde, oproti všetkým ostatným mi ako jediný pery nevysušoval, mala som ten s jojobovým olejom. No odtiene boli dosť nanič, takže často som ho nenosila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som rada, že tam bol tento jeden (ako posledný) inak by som si asi nevedela vybrať :/ :)

      Odstrániť
  4. Ja som skor na rúže ako na lesky :) ale vyzerá pekne a od značky Alverde som mala len očné tiene a tie boli super :)

    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. očné tiene mám aj ja a nesklamali ma :) ostatné produkty ma akosi ale neoslovili od nich už na pohľad

      Odstrániť
  5. ten spevňovač nechtov by bolo niečo pre mňa :) moje nechty sú ako papier :/
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď som si nechala moje trochu narásť tak tiež tak boli, teraz vydržia dlhšie :)

      Odstrániť
  6. Ja mám veľmi rada alverde, ale na nechty som ešte nič nemala. Teraz som si všimla nové penové make-upy, asi vyskúšam najprv ten :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno o nejaký čas skúsim aj ja niečo nové od nich čo nemám :)

      Odstrániť
  7. Alverde je vcelku fajn a dostupna znacka. Z tychto vyrobkov ma zaujalo serum.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lesk má velmi zajímavý design! A sérum je skvělé, hodně pomůže hlavně po sundání umělých nehtů :)
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. umelé nechty som nemala ešte, ale môže byť :)

      Odstrániť
  9. To sérum na spevnenie nechtov ma zaujalo, musím sa po ňom lepšie pozrieť, doteraz som ho akosi neregistrovala. Inak od Alverde mám asi najradšej ich lícenky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tie by som sa mohla pozrieť zas ja, doma mám zatiaľ len jednu a nie som ňou ohromená :)

      Odstrániť
  10. Od Alverde jsem už dříve zkoušela zapečené stíny, ale pak mi je přestali vyrábět, tak už jsem se ke značce nevracela. Občas ale mrknu v DM, jaké mají novinky :-) popravdě sérum na nehty jsem tam ani neviděla.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno záleží aj od predajne, či ho majú naskladnené alebo ako :) ono tie ich laky vyzerajú dosť podobne takže kým som si vybrala, musela som každý vybrať 😄

      Odstrániť
  11. Od Alverde jsem si pořídila olejíček na nehty a nehtové okolí. Zkouším a uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že ti bude vyhovovať tak ako mne :)

      Odstrániť
  12. Alverde mám moc ráda, je to poměrně levná, ale kvalitní značka :) hezký článek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno sa po nej budem teraz pozerať častejšie a hľadať, čo by bolo ešte dobré:)

      Odstrániť