Vysnívaný toaletný stolík

6/30/2017

Niekedy začiatkom tohto roka som si kúpila z druhej ruky nepoužívaný stolík na kozmetiku. Toaletný stolík som chcela už veľmi dlho, ale nikdy som žiaden nemala a tak bol aspoň tento malý štvorcový mojou záchranou a slúži mi naďalej. Posledné mesiace mám v hlave však myšlienku, že by som prijala ešte väčší, kedže kozmetiky pribúda a ja to už nemám kam dávať. Nakoniec to vyzerá, že je celý zaprataný a ja nemám kam položiť nové veci. Lukáš len nechápavo krúti hlavou a mama by najradšej polovičku mojich vecí predala. 

Preto už dlhšie snívam aký stolík by som si kúpila a ako si ho zariadila, keby mám naň zvyšné peniaze či miesto v izbe. Vždy sa mi ako malej a v období najväčšej puberty páčili tie romantické stolčeky na zaoblených nožičkách, šuflíkmi a okrúhlym zrkadlom. A k tomu ešte pekná malá taburetka. Dokonca aj moja Barbie taký mala! S odstupom času a s uvedomením si koľko kozmetiky mám - či už telovej alebo dekoratívnej - by mi takýto toaletný stolík jednoducho nestačil.



Preto si cestu do môjho srdca (aj do mojej praktickej časti zmýšľania) získal jednoduchý stolík, s jedným či pár zásuvkami, ktorý bude dostatočné veľký a hlboký, aby schoval alebo udržal všetko čo doňho dám a bude na ňom aj nejaký ten poriadok. Vybrala som pár takých, ktoré by tieto požiadavky spĺňali aspoň v dostatočnej miere. Mne osobne sa najviac páčia tie hnedé, ktoré by mi do izby pasovali viac ako biele. Potom by mi tu vytŕčal len jeden biely nábytok, namiesto dvoch. Ktorý z nich sa páči najviac vám?



Samozrejme, že by som naňho poukladala okrem rámiku s fotkou či najpoužívanejšími produktami za daný mesiac a voňavkami, aj iné drobnosti, ktoré už takými drobnosťami vlastne ani už nie sú. Určite by som potrebovala zrkadlo, ktoré na väčšine vyššie spomenutých stolíkov nie je. A ak by malo ešte úložný priestor či už na prstienky, gumičky či pokojne aj na sladkosti, bolo by to výborné. Už aby som začala šetriť ešte viac! No a okrem neho samozrejme aj nejakú malú vázu, kde by som chcela mať kvet, ktorý mi isto neprežije dlhšie ako tri mesiace, no rada by som sa tomu už naučila.

Neviem ako vy ale u mňa na stolíku mám vždy pohárik alebo nejakú nádobku na použité vatové tampóny alebo servítky či iné odpadky, ktoré počas líčenia či spotrebovaní vyprodukujem. Na to by sa mi páčilo mať niečo elegantnejšie než ďalší kôš pod stolom či pohár. Presne na to by mi vedela slúžiť drevená krabička, pôvodne na servítky. A samozrejme, nikdy nie je dosť úložných priestorov na všetko ostatné, ako aj napríklad táto chutná miska s uzáverom.



Už teraz si viem predstaviť, že by som presne tieto veci mala doma a uložila si do nich všetku kozmetiku. Kiežby sa mi to raz v mojom byte/dome podarilo a mohla si zariadiť vlastný kútik, ktorý bude dostatočne veľký ale nie príliš, aby sa mi do miestnosti zmestil napríklad veľký šatník, ktorý je ďalším nábytkom, ktorý mi spôsobuje kopec problémov. Alebo to množstvo šiat? 😄

Všetky tieto stolíky a doplnky nájdete na vyhľadávači Favi.sk, ktorému sa chcem poďakovať za možnosť utvoriť si v hlave presnejší obraz môjho vysneného alebo možno budúceho toaletného stolíka.

Aký je váš vysnený toaletný stolík? Čo vám na ňom nesmie chýbať?

You Might Also Like

1 komentárov