Leto, slnko, okuliare! I LetnyHit

7/08/2017

Leto mám najradšej asi zo všetkých ročných období už len kvôli tomu, že je teplo, nemusím na sebe nosiť žiadne ťažké veci a väčšinu času počas tohto obdobia mám voľno. Môžem ho tráviť pri vode, na výletoch,  opaľovať sa na záhrade alebo byť zavretá doma a pozerať seriály bez toho, aby som mala iné povinnosti. Samozrejme, ak neberiem do úvahy brigádu alebo iné nezbytné povinnosti, ktoré jednoducho máme aj keby sme nechceli. 

Konečne prišli prvé letné dni, počas ktorých začínalo slnko svietiť už ráno o siedmej. Čoraz viac pálilo a tak sa bez slnečných okuliarov naozaj nedalo vydržať. Ibaže ja ako človek, ktorý nosí slnečné okuliare rok, som si, samozrejme, nevedela zvyknúť. Niekoľko krát sa mi stalo, že som si ich zabudla a spomenula si až v autobuse, alebo keď mi lúče zasvietili do očí, no už bolo príliš neskoro sa vrátiť  pre ne domov. To mám za to, že chodím z domu 5 minút pred odchodom autobusu. Keď už som sa ich naučila nosiť, po 14-tich dňoch sa mi podarilo ich hneď aj zabudnúť niekde v autobuse. Asi. Síce som musela nosiť slnečné okuliare po operácii pol roka v kuse, nech bolo akékoľvek počasie, medzitým som si už odvykla a človek neskúsený ako ja, nemal samozrejme ani žiadne náhradné. Alebo proste niekoľko ďalších, ktoré môže striedať ako všetci ostatný.


Teraz už medzi nich patrím aj ja. Hneď ako som našla tie pravé, som ich vzala ale akosi som s nimi neostala spokojná. Štýlom sú podobné mojím prvým, strateným, ale nedržia na hlave tak ako by som potrebovala. O pár dní na to mi prišla ponuka od Letnyhit.sk, či si od nich nechcem vybrať nejaké okuliare alebo kabelku. Jasné, že som rozmýšľala nad kabelkami, ale uvedomila som si, že tú až tak nepotrebujem, zato okuliare by sa mi do zásoby hodili. Tak prečo to nevyskúšať. Síce som sa nakupovaniu okuliarov cez internet chcela vyhnúť, skúsila som to a dúfala, že tie čo som si vybrala mi aj sadnú. 

Vybrala som si jedny "imidžové", ktoré sa mi na pohľad páčia, no kedže moja duša nebola pokojná, vzala som si ešte radšej jedny "obyčajné", ktoré budú mať asi väčší úspech. A dobre, že som tak spravila. 


Prvé sú teda tieto strieborné "Stars", ktorými som videla zaplnený celý internet a tiež sa mi páčia, tak som bola zvedavá, aké budú. Nevedela som si najprv vybrať farbu, kedže na stránke ich ponúkajú v ôsmich farbách, tak som sa nakoniec rozhodla aj po odporúčaní pre tieto strieborné. Sklá sú plastové a rám je kovový s pevnými pántami. Myslela som si, že budú o trochu ťažšie, ale práve naopak. Sú ľahučké, avšak mne osobne nesadli. 

Asi mám príliš malú hlavu, ale okuliare mi na hlave nedržia pevne a rámy nepriliehajú k hlave ako som u ostatných zvyknutá. Len tak držia na ušiach, s čím mám ja veľký problém. Okrem toho ich pri silnom slnku nosiť nemôžem, pretože mi zboku strašne svieti slnko a tak v podstate nevidím, alebo mi tam nepríjemne preniká svetlo. Napriek tomu je cez ne ale krásne a čisto vidieť. 

Vyzerajú pekne, aj na konci článku mám v nich fotku, ale pre mňa by slúžili iba na to a to nechcem, tak ich ponúknem niekomu, kto ich bude chcieť. Nechcem robiť súťaže, keď som teraz dlhší čas bola mimo, tak sa vlastníkom stane asi niekto z rodiny či známych. 


Druhé, ktoré som si nakoniec vzala sú tieto obyčajnejšie okuliare clubmaster s modrými sklíčkami. Sklíčka v sebe ukrývajú aj zelenú farbu a musím povedať, že takéto s farebnými sklami sa mi páčia asi najviac. Majú kovovo-plastový rám a je presne tak zahnutý, aby mi na hlave poriadne držali. Z týchto som asi najviac unesená, pretože majú krásnu farbu sklíčok, držia mi na hlave naozaj pevne, čo ja naozaj potrebujem, a ešte k tomu sú naozaj poriadne tmavé. Slnko nemá šancu a preto ich nosím aj častejšie ako tie prvé, ktoré som si kúpila po strate okuliarov.

Obe okuliare prišli v čiernom púzdre s handričkou, čo je úžasné a zabalené v bublinkovej fólii, takže sa im nemohlo cestou naozaj nič stať. Okrem nich som ale našla v balíčku ešte ako darček obyčajný choker, čo ma dosť potešilo, kedže doteraz som žiadny nemala a dokonca sa to Lukášovi celkom aj páčilo a to on chokre neuznáva. 😃 A ako druhý darček som dostala červený náramok proti urieknutiu s príveskom ruky Fatimy. Jeden červený náramok som dávnejšie stratila (ako by to u mňa bolo novinkou) a tak som tomuto bola ozaj rada. Mal by chrániť pred ochoreniami a nebezpečenstvom a aby bol bližšie k srdcu, mal by sa nosiť na ľavej ruke. 




Stránke Letnyhit.sk sa chcem veľmi pekne poďakovať za to, že mám okuliare do zásoby, keby sa mi podarí opäť niektoré stratiť. A za krásne, nečakané, darčeky. 💗




You Might Also Like

2 komentárov

  1. Ty první brýle se mi moc líbí. Škoda, že ti nesedly. Jinak choker vypadá taky moc hezky, ještě doma žádný nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej škoda toho, ale tie druhé sú tiež super :)

      Odstrániť