Fúkacia kefa Tangle Teezer a Revlon paletka - oplatia sa kúpiť?

11/25/2017

Prednedávnom som dostala opäť možnosť vybrať si niečo z internetového obchodu Elnino.sk. Dlho som sa rozhodovala čo si vybrať, čo by som zrecenzovala, či sa do kúpy oplatí ísť. Aby som si ale veci nebrala len tak bez rozmyslu, pri výbere som myslela na to, či mi to urýchli čas tomu strávený alebo nie. 

Zima je každým dňom bližšie a ani tma o štvrtej po obede k pocitu šťastia nepomáhajú. Všetci sa ponáhľame do školy či práce, väčšinou ešte po tme ráno a po tme sa aj vraciame. Osobne toto obdobie nemám rada, hoci ubehne do Vianoc rýchlo. A Vianoce milujem. Nemám rada zimu a ani ráno sa nezobúdzam do vyhriatej izby. Vstať spod teplej duchny je trest a tak ráno vstanem s takou časovou rezervou, aby som sa stihla obliecť, umyť a ako tak sa prebrať. Ďalšie „nepodstatné“ veci ako poriadne raňajky či maľovanie sa neprichádza o pol šiestej v úvahu. Niekedy nestíham ani rozčesať vlasy a tak beriem kefu so sebou alebo vyzerám celý deň neupravená a vlasy sú tak celý deň v cope. A niekedy ich ani rozčesať nedokážem. 

Práve preto som si vybrala nasledujúce dva produkty, ktoré by mi v toto uponáhľané obdobie mali pomôcť ušetriť čas. Na vlasy som sa rozhodla vyskúšať ospevovaný Tangle Teezer, konkrétne fúkaciu kefu pre polodlhé vlasy, a do mojej dekoratívnej zbierky paletku Eyes, Cheeks + Lips od Revlon.



O kefe som počula toho už dávno veľmi veľa, no svoju kefu som mala a nepociťovala som potrebu meniť. Tú som však neskôr vymenila za poriadnu kefu z Dm-ky, no začala som mať pocit, že mi tie vlasy už nerozčeše tak dobre a rýchlo ako na začiatku. Vtedy som z nej bola paf a ešte aj Lukáš mi s radosťou česával vlasy. Preto som si myslela, že táto ma prekvapí. 

Nevybrala som si tú klasickú malú do ruky, pretože som ju plánovala používať doma. Vzala som si na stredne dlhé vlasy, ktoré už mám aj keď sa mi tomu nechce veriť. A možno sa dajú nazvať aj ako dlhé, neviem. Kefa by podľa popisov mala mať špeciálne štetinky, ktoré sa dokážu ohnúť nad zacuchaným miestom a vlasy pekne rozčesať ako aj mokré, tak aj suché. Postupne by mali vyzerať kvalitnejšie a s väčším leskom. 

Prvá vec čo ma však pri používaní zarazila bolo to, aké tvrdé štetinky to sú. Čakala som ich teda jemnejšie. Nemám husté vlasy a tak som sa pri každom česaní hlavy zbytočne trápila, až kým som to po pár razoch nevzdala a prestala ju používať. Moje chumáče mi rozčesať nedokázala, trvalo by to tak isto ako mojej obyčajnej kefe a možno by vedela rozčesať aj mokré vlasy, avšak bola príliš tvrdá a vlasy (aj hlavu) mi zbytočne trápila. Pokiaľ mám vlasy pekné, bez chumáčov, tak je jasné, že ich dokáže prečesať, avšak vôbec to nie je príjemné česať sa s ňou. 

Ostala som z nej trochu sklamaná. Teraz čaká na druhého majiteľa, zrejme bude najlepšia pre mamu, ktorá tie vlasy má poriadne husté. Neviem teraz či ja som divná, alebo moja hlava je príliš citlivá. 

Ak máte nejakú skúsenosti s touto kefou, napíšte mi prosím do komentára. 



Z paletky od Revlon sa však už nedá povedať, že by som ostala sklamaná. Je akurátnej veľkosti, v čiernom obale a na zadnej strane nájdete všetko popísané. Obsahuje šesť tieňov na oči, lícenku a štyri rúže na pery - nude, dva ružové a jeden červený. Veľmi sa mi páči škála farebnosti, ktorá nie je orientovaná len na tmavé farby, ale je tu z každej nejaká. Tie dva bledé som ešte ako vidíte podľa fotky ani nevyskúšala. Zato tmavší ružový a červený som už skúsila a na perách vyzerajú celkom dobre. Pery zafarbia, avšak ich výdrž nie je taká dobrá. Aspoň mne moc dlho nevydržali. Je to naozaj len ak potrebujete perám dodať farbu a po ruke máte túto paletku. Lícenka je veľmi jemná, peknej farby, ktorá na tvári moc nevinikne.

Vzala som si ju v odtieni 200 Seductive Smokies, ktorá obsahuje trblietavé očné tiene vhodnejšie skôr na večerné líčenie, no dá sa s nimi vytvoriť hoci aj jemný look, keď vyberiete tie správne odtiene a dobre sa pohráte. Dva sú bledšie, ktorých pigmentácia je horšia a ostatné sú tmavé, ktorých pigmentácia je už o niečo lepšia. Tiene vydržia takmer celý deň. Čo sa mi páči je, že sa veľmi neprášia a tak nemám paletku hneď celú špinavú.

Malé štetčeky na nanášanie tieňov, lícenky a rúžov som vyskúšala, no veľké haló s nimi nespravíte. Najlepší štetček je asi len ten na pery, s ktorým sa toho veľa skaziť nedá. Farbu naberie a dá sa s ním pery pekne vyplniť. Všetky sú už skôr len ako posledná možnosť. 

Paletku teda hodnotím pozitívne, určite ju budem brať so sebou, keď mi bude farebne vyhovovať a nebudem lenivá brať si viacero produktov zo sebou. Čo sa týka lícenky a rúžov, pre lepšiu výdrž a intenzitu by som si vybrala samostatné balenia aj tak. 



Kefa sa dá stále ešte kúpiť, avšak paletka už an sklade nie je. Ani táto, ani jej sestra s bledšíni odtienmi. Možno sa posledné kusy predali práve na Black Friday. Môžete sa so mnou ale podeliť o vaše skúsenosti s ňou dole v komentároch.

Máte Tangle Teezer? Vyhovoval vám? Nosíte so sebou „paletky na všetko“ alebo radšej všetky produkty samostatne? 

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / TRENDBOOK / DAYBYME / HONEST CLOTHING

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Tej kefy je škoda, vyzerá dobre no ani ja neznášam tvrdé štetiny. Paletka je veľmi podarená, máš v nej vpodstate všetko, čo potrebuješ. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, všetko čo potrebujem na rýchle nalíčenie :)

      Odstrániť
  2. Tá paletka vyzerá naozaj krásne - škoda, že už ju nemajú. Tie odtiene sú naozaj veľmi pekne zladené, musia dokopy perfektne fungovať 😌 Zatial co ta kefa na mna napriklad nepôsobila vobec sympaticky uz z fotky 🤷🏻‍♀️😂

    Na mojom blogu tiez prave prebieha Giveaway - budem velmi rada ak sa zapojis 💙 https://emmareyess.wordpress.com/2017/11/28/vianocna-giveaway/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tej kefe chcela dať šancu, keď sa o nej hovorí v dobrom, ale očividne sú lepšie tie malé do ruky :)

      Odstrániť
  3. Pekne napísaný článok, fakt oceňujem.
    Páči sa mi tá kefa keďže tú paletu už mám. :D

    Ale na budúce by si nám mhola predstaviť nejaké parfémy napríklad tieto: https://www.wow-parfems.sk/
    Po prípade nejakú konkrétnu značku.

    Verím že som ťa trocha inšpirovala.
    :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť