Yves Rocher - sprchovací gél s peelingom PLAISIRS NATURE

6/29/2014

Ahojte, ako prvé píšem recenziu na sprchový gél s peelingom, ktorý mám s vôňou broskyne. Obdržala som ho od značky Yves Rocher. :) Všetko o ňom sa dozviete už nižšie v menšej ale snáď pre vás dostačujúcej recenzii. :) Všetky tieto sprchové gély (vône čerešne, bio vanilky, jahody, bio maliny a broskyne) sú už v predaji takže ak sa vám zapáči/a, môžte hneď bežať do ich kamennej predajni a ísť si nejaký kúpiť. :) Ja som po jeho ovoňaní dostala chuť na broskyne a to isté by sa mi určite stalo aj pri iných šampónoch z tejto rady. :)




Čo hovorí stránka?

Ovocné pokušenie so 100% prírodnými ovocnými zrniečkami.
Neodolateľné zloženie s výťažkom z broskyne a so 100% prirodnými zrniečkami prášok z marhuľových a mandľových jadier s exfoliačnými účinkami. 
Tento sprchovací gél s peelingom zanecháva Vašu pokožku pri každodennej starostlivosti jemnú a pružnú.

Zloženie 

- viac ako 98% ingrediencií rastlinného pôvodu
- mycie zložky rastlinného pôvodu
- pH neutrálne k pokožke
- neobsahuje parabény
- zloženie je biologicky ľahko rozložiteľné

Cena
4.50 €/200 ml
2.25 €/100 ml




Môj názor?

Prvý krát som ho použila hneď v ten večer ako som ho dostala. Okrem toho, že prekrásne vonia, presne ako broskyňa a vôbec to nie je iba mierny závan, páči sa mi aj keď si ho nanesiem na ruku ako vyzerá. V strede kopa zrniečok, ktoré ubúdajú smerom von. :)

Po prvom použití som sa cítila vysušená, myslela som si, že tento sprchový gél nie je pre mňa dobrý, že ma znova bude všetko svrbieť a budem sa musieť znova celá ponatierať, čo som už dlhšie nemusela robiť po každom sprchovaní. Ako som povedala, cítila som sa strašne suchá ale šla som hneď spať a dovtedy ma nič neškriabalo a tak isto ani na druhý deň. V prípade, že by ma malo niečo škriabať, stalo by sa tak aj na druhý deň ale to sa nestalo tak som sa veľmi potešila. V tomto ma gél veľmi potešil ako aj s vôňou.

Nasledujúce razy to bolo proste skvelé. Konečne som našla značku, ktorá  robí mojej pokožke dobre a nevysušuje ju a môže byť dokonca aj s nejakou vôňou a nie ako sprchový gél od Biodermy, ktorý bol iba zelený ale so žiadnou vôňou.

Po osprchovaní som mala dobrý pocit, hebkú pokožku. Je vážne skvelý, keby som sa nechystala si teraz kúpiť tie šampóny, čo som skúšala minule, tento si určite kúpim ale tentoraz jahodový. :3

 Jediné čo sa mi na ňom nepáči, s čím nie som spokojná je jeho uzáver. Neviem či mi vyteká alebo čo, pretože som si ho vzala do Tatier a polovička z toho, čo mi tam chýba mi záhadne zmizla a to mi ho tam nikto nepoužil. Nie je to dobre utesnené, do špáry mi natečie voda a teraz ako som to fotila som si okvapkala stôl. To by nebol až taký problém ale mám taký pocit, že cez to tečie gél keď je položený. Tým by sa potom vysvetľovalo to záhadné zmiznutie. :/ Mrzí ma to, pretože som ho pred tým použila iba pár krát a takto som skoro o polovičku z neho došla. :/ Čo už, teraz s ním šetrím, pretože je dosť tekutý a ľahko a rýchlo sa dá minúť. :)


You Might Also Like

9 komentárov

  1. mmm laka me ten jahodovy <3

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O BALÍČEK KOSMETIKY dle vlastního výběru
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/06/soutez-o-balicek-kosmetiky.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa po tomto taktiež :) musí mať skvelú vôňu :)

      Odstrániť
  2. Milujem vôňu broskyne♥.Ak by som niekedy naňho natrafila,tak si ho kúpim.Síce škoda toho uzáveru... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda ho je, neviem či má s týmto problém aj niekto iný alebo iba ja ale inak je fakt božský! :)

      Odstrániť
  3. Určite musí byť super :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá luxusne :-) Milujem tú značku. Používala som od nich pleťovú vodu a bola som veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som bola spokojná so všetkým, čo mi zaslali, fakt sú skvelí :) asi jediná značka, ktorej sa nikdy nevzdám

      Odstrániť