Micelárna voda od Garnieru

10/01/2014

Ahojte, dnes by som vám chcela ukázať moju ďalšiu recenziu - teda môj názor - na ďalší produkt, ktorý sa radí skôr do pleťovej kozmetiky než do dekoratívnej, na ktoré robím recenzie častejšie.

Už dlhšie som hľadala niečo na čistenie pleti, pretože moje prípravky už boli staré ale nevedela som, ktoré sú dobré a či mám zainvestovať do niečoho lacnejšieho alebo drahšieho. Okrem prípravku na čistenie pleti som potrebovala aj odličovač, ktorý som pred tým nikdy nemala a používala som obyčajné krémy. Nebola som nespokojná, len ma už prestávalo baviť, že ma vždy štípali oči, keď sa mi dostal krém do oka. Nebolo to vôbec príjemné, preto som sa začala obzerať po niečom inom. Keď sa do všetkých článkov na niekoľkých rôznych blogoch, ktoré sledujem dostala pre mňa novinka a to micelárna voda, hneď ma zaujala. Najprv ma však nezaujímala toľko, ale už asi po piatom článku som začala čítať všetky tieto recenzie do detailov a vedela som, že jednu z nich musím mať aj ja. :D 

Na trhu ich je ale veľa a nevedela som od akej značky si ju mám kúpiť, pretože dovtedy som všade čítala len chválu. Niektoré boli drahé - ako napríklad od Biodermy, ale toľko sa mi platiť nechcelo. Potom som čítala aj negatívne ohlasy na micelárnu vodu od L´Oréal a tak som sa rozhodla pre túto od Garnier-u. Stojí niečo okolo 5 € a môžte ju nájsť na www.parfums.sk . :)



A čo sľubujú o tejto micelárnej vode výrobcovia?

V prvom rade by bolo asi dobré spomenúť, že je pre každý typ pleti a teda aj pre citlivú, takže by sa nemali vyskytnúť žiadne problémy zo začervenaním alebo inými nepríjemnosťami. Čistí a upokojuje jedným ťahom. Obsahuje micely, ktoré zachytia nečistoty a pleť nemusíte zbytočne zdrhnúť. Je bez parfumácie a dokonale odlíči make-up - z tváre, očí a aj z pier. Balenie má 400 ml čo by malo vydržať na 200 použití. 



To boli všeobecné informácie a teraz poďme na to čo na ňu hovorím ja. 

Aj napriek tomu čo všetko som o nej už prečítala som nevedela čo čakať. Povedala som si, že určite to nebude až také dobré ako sa písalo. Ale opak bol pravdou. Som s ňou veľmi spokojná. Ako vždy začnem obalom a ten sa mi veľmi pozdáva. Balenie je celkom veľké a už ju používam asi taký mesiac a aj tak nie je ani štvrtina minutá. Ja osobne nenosím veľa make-upu ale ak si dám, plus púder, nestačia mi 3 tampóniky ale niekedy až 6 a s ďalším si prejdem ešte raz po celej tvári, aby som ju dokonalo vyčistila a naozaj tam nič neostalo. Oči idú odlíčiť rýchlo, riasenka bez problémov a aj keď sa mi možno dostalo niečo do oka, nič neštípalo.

Moju pleť vôbec nevysušila, nepodráždila, splnila všetko čo výrobcovia sľubovali a mňa si získala. Pleť je po nej čistá a hebká. Vždy mám po nej príjemný pocit na tvári a cítim akoby dýchala a čo je ešte super, tak to fakt, že nelepí. :)

Pre mňa to bola vynikajúca voľba a som veľmi spokojná, nesklamala ma v ničom a používam ju takmer každý deň a ani sa mi nechce kupovať si niečo iné na odličovanie alebo čistenie pleti. Aj keď už aj po takom niečom som sa obzerala.... :D

Vyskúšali ste už túto alebo inú? Aké máte skúsenosti? :) 

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Děkuji za super recenzi! Asi si ji pořídím

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá dobře, ale momentálně používám Ryor a jsem spokojená :D Schválně na to mrkni, za sebe doporučuju :)

    http://theredheadedworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa mi bude táto míňať tak potom možno pozriem na túto :)

      Odstrániť
  3. Ja mám tú od L´Oreál a ľutujem to :D takže viem,že si kúpim túto ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie som ja počkala lebo aj nad tou son rozmýšľala :D

      Odstrániť
  4. Presne takúto mám a som s ňou spokojná :)
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za poznanie ale už som sa zapojila tak si len držím palce :D

      Odstrániť
  5. Ještě jsem nezkoušela, ale už jsem nad ní přemýšlela, ale asi pro ni zaběhnu, když ty jsi spokojená a i jinde na blozích jsem četla chválu :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť