New In Parfums.sk

11/02/2014

Ahojte, dnes to bude len také krátke a oddychové, nič nad čím treba rozmýšľať alebo tak. :) V piatok mi prišiel balíček kuriérom zo stránky parums.sk. :) bola som prekvapená ako rýchlo mi prišla. V stredu som objednala/potvrdila sa objednávka, štvrtok sa odoslala a prišla mi v piatok do obeda. Mala som na toto všetko zľavu ale aj tak som si niečo musela priplácať. :)

Ešte sa vám chcem ale poďakovať za vaše komentáre k predchádzajúcemu článku a za vaše zážitky, ktoré ste mi opísali. Odpovedať neviem vôbec ako na to tak sa vám tu chcem poďakovať a teší ma (snáď viete ako to myslím), že je nás tu viac, ktoré s tým majú skúsenosti. :)


Veci mi prišli v krabičke a všetko bolo starostlivo zabalené niekoľko krát. :) Okrem toho som tam našla aj zľavu na niečo čo viem že nevyužijeme, bloček a papier so všetkým čo som si objednala, na ktorom je napísané niečo o tom produkte. :)


Ako prvé som si vybrala tento rúž Astor Heidi Color Last VIP v odtieni 002 Sweety. Je to taký ten telový, ktorý som chcela. Vlastne toto všetko ste si mohli všimnúť v mojom meninovom Wishliste. :) hoci som nad takouto farbou rozmýšľala aj nad inými rúžmi v DM-ke, nemohla som si ani jeden z nich vybrať, pretože som nenašla ani jeden, ktorý by ma oslovil tak ako tento. :) Predstavím vám ho neskôr. :)


Tak isto som si konečne splnila môj sen a to mať tento tekutý make-up Bourjois healthy mix Radiance Reveal v odtieni 53 Beige Clair.  Zatiaľ som ho často ešte nemala ale viem, že s ním spokojná budem tak ako som bola pri vzorke. Naňho bude recenzia tiež. :)


Predposledná vec je táto lícenka Maybelline Colorana v odtieni 301. Chcela som moju zbierku rozšíriť aj o lícenku a bronzer ale začala som lícenkou. Vybrala som si túto tak uvidím ako sa ukáže. Bronzer ešte stále neviem, ktorý si mám vybrať a najlepšie je, že spomedzi milióna farieb lícenky som si vybrala túto a naozaj neviem, či som spravila dobre, pretože sa v lícenkach a bronzeroch ešte nevyznám. :D Mohli by ste mi teda pomôcť možno v komentároch, ktorý doporučujete teraz na zimu vy. :D


A ako posledné som si k lícenke vybrala tento guľatý štetec od BrusArt Face. :) Tie štetinky a ten tvar a to aký je veľký ma prekvapilo, pretože som nevedela vôbec čo mám čakať. Ale som z neho nadšená, len som ho zatiaľ ešte nepoužila. :D A musím porozmýšľať kam ho uskladním, kedže ho nechcem mať vystavený pri zrkadle, aby naňho padal prach. :) 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Ten rúž ma dokonalý obal! Milujem nude rúže :) čo sa týka bronzéra ja používam od NYC v odtieni 720 ASanny, ale chcem si kúpiť nejaký svetlejší keďže ja som svetla a tento na mne pôsobi neprirodzene :(
    Štetec tiež vyzerá luxusne a celkovo sa mi páči všetko čo si si vybrala :)

    http://nicolsaying.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten obal je naozaj krásny, úplne z neho šaliem :3 toto jemôj prvý nude rúž tak som spokojná,pretože mi sadol viac než čo som pozerala v drogérii :)
      ja som svetlá teraz cez zimu, nie až tak ale keď sa namaľujem, radšej som ak mám najsvetlejší make-up, tak mi to sedí cez jeseň zimu :)

      Odstrániť
  2. pekne veci:) ten stetec vypada kvalitne;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se zucastnis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne taký istý rúž mi z parfums prišiel pred týždňom :3 Inak pekný príspevok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ja rozmýšľam, že si od tejto rady kúpim nabudúce niekedy možno ďalší alebo kúpim taký mame ako darček na Vianoce :) ďakujem

      Odstrániť
  4. Tie veci vypadajú fakt skvele! :) Pekný prispevok ;)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť