InstaPhotos #22

3/12/2015

Ahojte, tento druh článku sa tu už dlhšie neobjavil a tak som si povedala, že by bolo dobré ho znova zaviesť. :) Na druhej strane ním vyplním to prázdno na blogu, ktoré je kvôli blížiacim sa maturitám, na ktoré sa snažím učiť a aj keď sa neučím tak ako by som sa mala, nasledujúce dni prepnem na 90 % a nič iné ma zaujímať nebude. Takže to, prosím, berte do úvahy a po maturite môžte čakať zopár článkov. Určite uvidíte OOTD z maturít, jednu recenziu na super produkty (pretože naozaj sú), tak isto veľké New In, pretože pôjdem na nákupy a ešte sa v ňom objaví aj čo som dostala na narodeniny od zvyšnej rodiny a kamarátok. :)  

Tak isto sa môžte tešiť v prvý jarný deň - t.j. v sobotu na taký nový projekt, ktorý sme vytvorili ešte s pár blogerkami. Môžte sa tešiť na naozaj super články od super blogeriek! Ja som bola teda prizvaná, nevytvorila som to, ale som rada, že ma oslovili a som súčasťou tohto projektu. Neviem ani ako by som to mala nazvať, pretože spolupráca to v čistom zmysle slova nie je - čiže to volám projekt. :D Volá sa to #springby6pack. Tak môžte čakať určite článok v ten deň. :)

A teraz by som vás už nechala pozrieť si fotky. :) Nie sú časovo zosúladené ako boli vydané ale veď to je jedno - ako vždy niečo pripíšem. :)



Lomnický štít
Keď som bola chorá a liečila sa s čajíkom pred oslavou osemnástky. 
Pre všetky na MDŽ. :) 
Čoskoro sa objaví v článku. :)
Fotka pridaná k dvom rokom s Mojím. ^.^
Došiel nový katalóg - ak by ste mali záujem, môžem poskytnúť nejaké info. Majú tam fakt pekné veci a užitočné. Stačí napísať. :) 
Takto som oslavovala Valentín ja. :) 
Ešte z prázdnin po novom roku, Chopok. :)
Úplne prvá fotka roku 2015 - už sa tu objavila, ale vždy si rada spomeniem na najkrajší začiatok nového roka.
Tie boty milujem ale nohavice som musela na nejaký čas odložiť kvôli ekzému na nohe. :D
Po dlhej dobe som niečo nakreslila. Je to iba časť - zvyšok sem možno ani nedám, neviem ešte. Iba ak budete chcieť. :D 

A ešte jedna zimná, odfotená s prvou kopou snehu, ale stále sa mi páči. :) 


You Might Also Like

12 komentárov