Chcela by som...

4/28/2015

Ahojte, dnes pridávam konečne článok, na ktorý som sa tešila už dlhšie. Chcela som si oddýchnuť aspoň na chvíľu od blogu a recenzií, no zistila som, že to tak vôbec nefunguje a budem musieť robiť prestávky inak než takto. Za tento mesiac som pridala biedne množstvo príspevkov, čo ma mrzí, ale dosť sa toho nakopilo a v škole tiež stále niečo chceli a aj chcú. Teším sa, keď bude po maturite a nebude toho tak veľa. :)

Po dlhom čase som si prezerala obrázky na štýl ´Before I Die´ a chytila ma túžba pridať na blog takýto príspevok, kde bude niekoľko vecí, ktoré chcem a nájdem ich tam. Zozbieralo sa toho viac, tak bude článok trošku dlhší, pretože to nebude len o hodení koláží a popisku v jednej vete. :) Ak sa na to cítite a zaujíma vás to, čítajte ďalšej - ak nie, pozrite si obrázky. :)

Upozornenie: Posledná koláž je trošku v štýle 18+ len tak na odľahčenie, pre srandu a ako taký bonus. Dole sa ešte vyjadrím, dobre? :D 


*Be fit and healthy*
Cez zimu som to úplne zanedbala a prestala cvičiť doma aj behať, kedže som si istá, že keby behám, tak som permanentne chorá a doma ma to už prestalo baviť. Teraz sa teším, keď bude teplejšie a kúpim si so sestrou športovú podprsenku a začneme spolu. :) Toto leto na zdravší režim nabehnem znova a budem sa lepšie stravovať, kedže ovocie je čerstvé práve vtedy a omnoho chutnejšie. :) 

*Change my haircut*
Skrátiť síce účes neplánujem, ale na leto by som chcela vlasy zosvetliť, ísť do takej bledšej farby, blond (ale nie úplne prefarbiť na blond). Rozmýšľam či aj nejak inak upraviť, ale nič ma nenapadá. :/ Rozhodne ale chcem zmenu, do stužkovej dostanem vlasy do mojej pôvodnej farby (možno ostanú s nejakým melírom) a potom po škole ak sa na to budem cítiť možno časť vyholím. :D Neviem však ktorú. :D  

*Get my braces off*
Síce ich nemám ešte ani rok, už teraz ich chcem dole. Až tak strašne mi neprekážajú, ale chcela by som sa na fotkách usmievať a cítiť sa pekne. Ale keď sa pekne cítim, vyzerám nakoniec hrozne. Iba pár fotiek sa podarilo. :D 

*Write a letter to myself and open it in 10 years*
Túto vec som už síce splnila, no myslím si, že by sa takýto list mohol písať aj častejšie. Teda namiesto denníka písať listy v rôznych témach. Rada by som si ale prečítala list, ktorý mi napísal niekto - o mne - čo si o mojom 18 ročnom Ja myslí, aby som sa vedela poučiť aj z toho pohľadu a nie len z toho, čo sama zažijem vo svojom živote. :) 

*Visit Norway*
Túto krajinu chcem navštíviť už dlho a dúfam, že sa mi to niekedy splní. Neviem síce s kým tam pôjdem, možno s mojím ak dovtedy spolu ešte stále budeme (čo by bolo vtipné, kedže aj mama s tatom tam spolu boli keď spolu chodili :D), alebo s kamarátkami. Je ich pár, ktoré tam tiež chcú ísť. Rada by som sa pozrela do hlavného mesta a potom skôr na vidiek. Vždy ma to skôr ťahá k tomu vidieku. Príde mi to ako pokojná, krásna a čistá krajina. 

*Meet my online friends*
Za tie ani dva roky čo blogujem, som spoznala super dievčatá a s viacerými som v pravidelnejšom kontakte. Rada by som sa konečne stretla s Betkou, s ktorou stretnutie plánujeme dlhšie, no vždy do toho niečo prišlo alebo sa zabudlo a riešili sme svoje veci. :) Potom určite s babami, s ktorými sme mali spoločný projekt a teda s Lindou, Bari, Dani, Viki a Radkou. S Veronikou som sa stretla na akcii, kde sme boli ako blogerky. Za to som tiež veľmi rada. :) 

*Be able to do make-up well*
Rada by som sa naučila naozaj dobre sa líčiť a aj druhých, už dávnejšie som rozmýšľala, že či by som sa to nemohla naučiť na profi úrovni a líčiť kde sa podarí. Možno nie úplne ako zamestnanie, ale... chápete.. Treba sa to už len naučiť, aby sa mi toto splnilo. :) 

*Learn a new language*
Veľmi by som sa chcela naučiť po španielsky, alebo nórsky. Bohužiaľ, na VŠ sa nový jazyk nenaučím, musím ho už vedieť skôr než tam idem. Tieto dva jazyky sú ale pre mňa tie naj a ak by nevyšli, budem šťastná ak sa naučím po anglicky veľmi dobre. :) Hoci rozumiem, hovoriť moc neviem. 

*Find out who A is from Pretty Little Liars*
Tak toto sem určite tiež platí. Proste!!! Tie čo to sledujú chápu. :D Hoci sa tam už A objavil, aj tak netuším kto to akože je. :D Ani ako vyzerá. Ak to vôbec naozaj aj on je, a nie je to len ďalšia spojka. 


Myslím, že to hore boli len také obyčajné, ktoré chcem, ale tieto tu nižšie majú v sebe aj takú väčšiu hĺbku a túžim po nich asi najviac. Nájde sa tu aj pár takých, ktoré sú výnimka, ale vyššie do koláže sa mi nehodili. :D 


*Have my own clothing line*
Chcem. Plánujem. Pracujem na tom. Už je to vo fáze zdokonaľovania a v priebehu pár mesiacov by to mohlo vyjsť. Všetko to chce ale čas. :)  

*Bake in the middle of the night with someone I love*
Strašne by som to chcela zažiť. Len taký pohodový večer, kedy len oddychujeme a zrazu začneme niečo piecť. To by ale môj musel najskôr jesť sladké. Musím ho na to naučiť alebo donútiť. :D Myslím si, že pečenie pizze z krabice sa medzi toto počítať nemôže. 

*Try vodka gummy bears*
Jeden z mojich ´alko´ snov. Som zvedavá ako to chudí. :D 

*Be woken up with a kiss*
Síce som už takéto prebudenie zažila, chcela by som ho zažívať častejšie.  

*See all my favourite bands live*
ZV a IK sem už počítať nemusím no 5.5. je v Bratislave koncert Imminence, na ktorý sa možno dostanem a veľmi by som bola rada, ak by to vyšlo. ^.^ Okrem toho by som ešte chcela vidieť Rannú Nevoľnosť, Horkýže Slíže a veľa iných. :) Tento rok sa mi väčšina splní. :) 

*Kiss underwater*
Tak už by sa aj patrilo, nie? :D Po dvoch letách strávených aj pri vode. :D

*Go on a camping trip with all of my friends*
Toto leto by stanovačky mohli vyjsť a možno aj výlet do Tatier. :) Toto leto si chcem naozaj užiť! 

*Getting a white ink tattoo*
Takéto tetovania sa mi páčia, sú jemné a nevyzerajú vôbec zle. S mojím sme bielu farbu kúpili, takže keby niečo - môžme skúsiť. :D

*Go to Tomorrowland*
Jeden z festivalov, na ktorý chcem asi najviac ísť! Tam by som si to poriadne užila!!!

*Be married to the same person for over 50 years*
Chcem žiť v šťastnom manželstve, kde si pár názory povie, poháda sa, ale všetko prekoná, pochopí sa a vzťah sa posilní. Nechcem sa rozvádzať a už určite nie ani nie 10 rokov po svadbe. 

*Find a career that I love*
Páčilo by sa mi mať tú vlastnú značku oblečenia, robiť teda niečo s designom, fotkami, make-upom možno ak by mi to šlo. Niečo kreatívne, čo ma bude baviť a budem v práci rada. A nebudem stále pozerať do počítača alebo byť účtovníčkou. :D 

*Stop being so afraid and start living instead*
!!!!! 
Možno niekedy inokedy článok na túto tému ak by bol záujem. A možno aj bez toho.

*Get a tattoo*
Mám rozmyslené, viem kam a asi by to bol trojuholník modrej farby. Zatiaľ je bez významu, no páči sa mi to. :) A potom konečne na nohu! Alebo ešte pred tým na ruku? 

*Spend an entire day cuddling*
Proste nič nerobiť, len ležať, rozprávať sa, pozerať seriály, venovať sa jeden druhému a užívať si deň. :)

*Throw a dring in someone´s face*
Nikdy som to nespravila a mám chuť to vyskúšať. :D Bez toho, aby ma dotyčný prizabil.



Ako som tak prechádzala všetkými tými obrázkami, všimla som si tam aj takéto skvosty. Príde mi to vtipné. Neviem prečo, ale áno. :D A nie, tieto veci ja nechcem. :D Dokonca som tam našla aj Kill a whore, čo som ram radšej ani nedala. :D 



Tak čo, našli ste medzi obrázkami aj vaše sny? :) Poprípade ak máte iné, napíšte do komentára. :) 

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Haha ten koniec s tým sexom ma pobavil :D
    Čo sa týka toho listu do budúcnosti už aj ho idem písať. Aj kedˇ si ho napíšem do oveľa kratšej budúcnosti ako je 10 rokov :) Inak Nórsko môj sen , nádherná krajina :) A the same meet my online friends ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď som tie obrázky našla nemohla som to sem nedať :D

      Odstrániť
  2. P-A-R-Á-D-N-Y- čLÁNOK! :) Naozaj super, ako keby som čítala samú seba. :) Som rada že som našla tvoj blog. :) Super príspevky! :)

    Tiež máš pekné sny, a musím sa priznať že z tých dvoch koláží, som si splnila ja 11 :) Niekedy som tiež sedávala deň čo deň nad týmito "before i die", dlho som na ne v poslednom čase ani len nepomyslela, dokonca úplne zabudla, a až teraz vidím, koľko si toho postupne plním, a ani si to neuvedomujem. :)

    V každom prípade sa stávam tvojou fanúšičkou! :)


    janeannmarieland.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pár rokov dozadu som mala iné sny a teraz keď som to tam videla tak mi to prišlo strašne detské a divné :D treba sny obnovovať :) a ďakujem, vítam ťa tu, som rada, že si tu :)

      Odstrániť
  3. Ten koniec si zabila teri :) norsko je nadherna krajina tiez by som tam rada isla.. potom stanovacky nebola sm este ani na jednej takze by sa uz zislo ist na nejaku.. a uz sa musime stretnut vsetky niekde, strasne sa na vas tesim :) pekny clanok!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na prvej stanovačke som bola v 13tich a potom iba rok na to odvtedy už nie, takže teraz si to chcem užiť :)

      Odstrániť
  4. kamaráti skúšali vodka a gumenné medvedíky a bola to hrúza, celé sa to vyhodilo :D
    inak minimálne polovicu z týchto vecí by som chcela aj ja :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to som teda zvedavá, že ako to bude chutiť :D

      Odstrániť
  5. Haha, tie posledné obrázky to zaklincovali. :D Určite som sa v niektorých tvojich prianiach našla aj ja, napríklad visit Norway, be fit and healthy alebo get my braces off - aj mňa to strašne štve, že sa nemôžem na fotke pekne usmiať :D!
    Inak, máš strašne pekne vymyslený blog, je fakt príjemný :)
    A ak chceš, kukni sa aj na môj blog → Girl Who Is Obsessed. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. preco tak vela anglickych nazvov,-prznime slovencinu s takymito vecami.Slovensky blog by mal byt po slovensky..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nič neprznim, a slovenčinu mám rada.. keby nie, píšem celý blog rovno po anglicky nie? ani v článkoch nemám toľko akglických slov ako niektoré, ktoré sa snažia byť strašne "in" :)
      ja som so svojim blogom spokojná a nikto sa ešte nesťažoval, že by tu bolo veľa angličtiny :)

      Odstrániť
  7. Tá posledná koláž je najlepšia, haha :D

    Na mojom blogu momentálne prebieha GIVEAWAY. Bola by som rada ak by si sa do nej ty a tvoji čitatelia zapojili. Nájdete ju tu: http://baribircak.blogspot.sk/2015/04/bionatural-giveaway-appreciate-your.html

    OdpovedaťOdstrániť