Aprílový U-BOX

4/18/2017

Prvý U-Box som si kúpila v januári a chcela som si kúpiť hneď ďalší, avšak financie a moje svedomie mi to nedovolilo. Keď som si všimla, že téma aprílového U-Boxu je cestovanie, okamžite som si ho objednala a v škole si ho opäť vyzdvihla. Veľmi ma zaujímalo čo sa v ňom nachádza a či tam bude niečo, čo by sa na cestovanie hodilo. Pár vecí som si predstavovala, ale ani jedna z nich tam nakoniec nebola. No ani napriek tomu ma nesklamal.

Ešte predtým ako sa pustím do odhaľovania tohto U-Boxu, chcela by som vám pripomenúť, že ešte stále prebieha súťaž v Bloger roka 2017 a ak ste mi teda ešte nedali hlas a páči sa vám môj blog alebo články, budem rada ak ma podporíte hlasom na tomto odkaze. Po zahlasovaní stačí len potvrdiť mail, ktorý občas chodí aj do Spamu. Za každý hlas som moc vďačná. 💗


Box bol už na prvý dojem ťažší ako ten prvý čo som mala a preto som sa nemohla dočkať až prídem domov a zistím čo sa v ňom ukrýva. Samozrejme som to nevydržala a už na ceste domov v autobuse som ho otvorila. Hneď na prvý pohľad vás prekvapil obsah boxu ukrytý v plátenej taške s námorníckymi vzormi a malá nenápadná fľaštička na odkazy, ktorá veľmi ľahko splývala


Ak ste ale boli pozorný, nemohla vám utiecť. Popravde, pre mňa je to tá najchutnejšia vec z celého boxu. Určite ju však ešte nevyužijem, nechám si ju na ten správny čas, pretože ju nechcem vyplytvať len tak. Určite časom prídem na spôsob, akým ju využiť tak, aby mi to netrhalo srdce a v budúcnosti som to rozhodnutie neľutovala a neprišla na lepšie.

Plátené vrecko bolo zároveň ako jeden z produktov, ktoré patrili k boxu (očividne, však?) a mňa to veľmi potešilo. Plátené tašky milujem a aj vrecká, ktoré nosím častejšie ako kabelku. Hlavne preto, že mi je príjemnejšie vzhľadom k chrbtici nosiť niečo na chrbte ako na jednej strane tela. Námornícky vzor sa mi taktiež páči a hlavne kvôli nemu som si vrecko odložila na leto.  


Produkty, ktoré som videla prvý krát sú od značky Camay, a teda deodorant a sprchový gél, ktorý sa vraj nachádzal aj v marcovej edícii. Balenie je pekné, čo je dobré znamenie, no oslovil ma iba jeden s daných produktov. Sprchový gél s vôňou hrozna mi učaroval viac ako "deo" sprej s vôňou broskyne. Nechcem povedať, že mi smrdel, ale jeho vôňa mi nebola príjemná a tak skončil hneď v ten deň u sestry, ktorej sa páčil. Sprchový gél teda ostal mne akurát v čase, kedy som jeden minula. K pokožke je veľmi dobrý, výborne vonia a na pokožke ho je cítiť ešte niekoľko hodín, čo je ďalšie plus. 


Čo som teda rozhodne nečakala bola zubná pasta. Táto konkrétne je značky Odol-med 3, ktorá obstála v jednom z nezávislých testov najlepšie v kategórii šetrnosť k zubnej sklovine, bieliaci účinok či príchuť. Bojuje proti zubným kazom, problémom s ďasnami a tvorbou zubného kameňa. Mala by byť bieliaca, čo úplne potvrdiť neviem, kedže ju nepoužívam dostatočne dlho na to, aby sa objavil nejaký veľký rozdiel. 


Čo pripomína cestovanie je toto voňavé vrecúško, ktoré mám s vôňou oceánu. Je veľmi všestranné na využitie. Môže sa dať na prevoňanie do šatníka, kúpeľne, botníka, tašky či kufra pri cestovaní alebo len tak, na prevoňanie izby. Okrem toho jeho vôňa nie je vôbec vtieravá a silná, tak vás z nej nerozbolí hneď hlava. Ja som si ho dala do izby a tak keď okolo neho prejdem, zacítim vždy príjemnú vôňu. Uvidíme už len ako dlho vydrží. 


Z kozmetiky sa tu objavili dva produkty a jeden, opäť vlasový, doplnok. Jedným z kozmetických produktov je očný tieň značky REVERS, o ktorej som doposiaľ tiež nepočula, a popravde som ho ani doteraz nikde nevyskúšala, nakoľko som nemala príležitosť. Má v sebe ukryté jemné trblietky, no najviac ma zaujali asi tie krásne ružičky. 

Ako druhý tam bol matný lak na nechty, ktorý som si našla v ružovej farbe a už na prvý pohľad som vedela, že ho nevyužijem. Preto ho posuniem niekomu druhému, keď sa naskytne príležitosť. Napriek tomu som ho ale aspoň vyskúšala na jednom nechte, aký matný efekt spraví. Pekne zmatnel a je len škoda, že je v tejto farbe, kedže efekt je onoho lepší ako u lakov známejších značiek, ktoré som kedy vyskúšala. No na jar je jeho farbou ako stvorený.  


jedna vrstva
Vlasový doplnok, ktorý sa tu objavil boli dve gumičky do vlasov. Tieto mi v ružovej farbe nevadia, avšak tento druh gumičiek nemám rada napriek tomu, aké výhody majú. Nemala by pri nich bolieť hlava z copu a taktiež by nemali zanechávať žiadne stopy na vlasoch. Možno je to všetko pravda, avšak mne sa do nich ľahko zamotajú vlasy a nie je príjemné to dávať dolu. Preto radšej ostanem verná obyčajným gumičkám, ktoré mi vlasy držia a nezamotajú sa mi do nich vlasy ešte viac. Avšak ako anti-stresová hračka je veľmi dobrá alebo len tak na zabavenie.  


Máte už doma aprílový U-Box alebo stále rozmýšľate nad jeho kúpou? Čo sa najviac páčilo vám?

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Myslim si žev každom sa nachádzajú vždy dobré veci. Mne sa veľmi páči ten lak a gumičky. Ja ich mám.veľmi rada ale nájdu sa aj ľudia ktorým sa motajú do vlasov ako ty. Neviem prečo mne sa ešte ani raz nezamotali. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, v každom boli naozaj dobré veci a hlavne v marcovom dosť veľa kvalitných produktov :) mne sa omotajú o gumičku a ťažko ju potom dávam dole, škoda toho :)

      Odstrániť
  2. U-Box zbožňujem a každý mesiac som zvedavá čo ukrýva. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiež vždy zvedavá len každý mesiac tie peniaze naňho nemôžem dať ak chcem aj trochu šetriť :D

      Odstrániť
  3. Mě se ty gumičky vůbec do vlasů nezamotávají a velmi ráda je nosím. Box obsahoval moc pěkné věci, ale ke koupi mě nenalákal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa ťažko dávajú dole, vždy tam mám zamotané vlasy tak ma nebaví vyslobodzovať ich stále :)

      Odstrániť
  4. O tomto som ešte nikdy nepočula, no vyzerá to super! :)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rozhodne ak niekoho niečo podobné láka to stojí za kúpu aspoň raz :) vždy tam človek nájde niečo super :)

      Odstrániť