Do roka a do dňa?

10/02/2017

Po takmer mesiaci sa opäť vraciam k blogu a poviem vám, bude to náročné. Nie preto, že by ma to už nebavilo ako to asi počas mojej neaktivity vyzeralo, ale jednoducho nemám toľko voľného času ako cez prádzniny. Všetok môj voľný čas naplno pohltila škola, brigáda a ja tak momentálne každý deň vstávam pred šiestou alebo dokonca piatou a večer sa vraciam domov. Takže si viete predstaviť, ako môže vyzerať môj sociálny život. A kedže ma už posledný týždeň poriadne trápi svedomie, že nič nepíšem a chýba mi to, ako prvé som sa rozhodla vás uviesť späť do "reality" (hlavne mňa) a oboznámiť vás s pár udalosťami, ktoré som prežila počas toho, ako som nič neprispievala. A potom sa už môžme pustiť do všetkých tých zmeškaných článkov, ktoré čakajú na uverejnenie.

Predposledný augustový a druhý septembrový týždeň som bola na dvoch svadbách. Jedna bola z mojej strany rodiny a druhá z Lukášovej. Obe svadby boli krásne, z každej ostal úplne iný dojem, ani jedna nebola rovnaká a z každej nám ostanú iné spomienky. Na jednej som bola súčasťou úteku nevesty, na druhej sa toto nakoniec ani nekonalo, ale zato som mala možnosť organizovať ako družička rozlúčku so slobodou, na ktorú budem spomínať ešte asi veľmi dlho a všetky zúčastnené sme si ju aj patrične užili. Na svadbe Lukášovej sestry sme si prvýkrát poriadne s Lukášom zatancovali a chytili sme "kyticu" a podväzok. Takže do roka a do dňa? 


Tento piatok večer som sa zúčastnila spolu s Lukášom na Volvo Art Show, ktorá sa konala na námestí pri Eurovea. Vyhrala som 2 VIP vstupenky tak ako ďalších 74 ľudí, ktorí sa zapojili do súťaže na facebooku. Videli sme teda svetelnú šou s akrobatickým vystúpením ako prví, dostali malú tašku darčekov a následne sme si vypočuli koncert Jany Kirschner, ktorú si už mohli vypočuť všetci okoloidúci a mali prístup už aj do stanu. Následne si to všetko mohli pozrieť všetci aj počas celej soboty tak ako aj nahliadnuť do vystavených áut. My sme sa večer dostali len do nového Volva XC60, o ktoré sme boli všetci výhercovia v losovaní na týždeň. Neviem, či viete, ale Volvo je pre mňa auto snov, nech už je to luxusná S90, prvá láska XC90 alebo nová XC40-tka. Keď som si sadla do ktoréhokoľvek z typov, cítila som sa v nich „ako doma“. Viem, že jedno z nich mať doma raz budem a práve preto som si túto akciu užila ešte viac. A svetelná šou bola naozaj neskutočná.


Večer potom mi ostalo zle a celú noc som nenaspala kvôli žalúdočným problémom, ktoré prišli zo sekundy na sekundu a tak som si nadránom hovorila, že akciu, ktorá ma čakala poobede budem musieť zrušiť. Našťastie sa mi podarilo sa aj niečo málo vyspať, hoci som vyzerala chorobne, ale cítila som sa omnoho lepšie. Bola som po dlhej dobe pozvaná na konferenciu – blogerský event – značky PRIODY, ktorej produkty som pred časom už vyskúšala. Ak vás zaujíma niečo o antialergickom sére s harmančekom alebo multiaktívnejmicelárnej vode s rastlinnými extraktmi, nájdete ich na priloženom linku.


Event sa konal v Bratislave, v príjemných priestoroch ladených do fialova. Spolu so všetkými blogerkami, ktoré sa zúčastnili, sme sa dozvedeli veľa nového. Nie len o samotnej značke PRIODY, ale aj o tom aké chyby pri líčení a starostlivosti o pleť ženy robia, nejaké tipy na lepšie propagovanie našich článkov od Soničky a svoju skúsenosť s kozmetiku nám porozprávala aj Patty, ktorá sa akcie zúčastnila spolu so svojím manželom a psíkmi. Celá akcia bola veľmi príjemná, uvoľnená a spoločnosť mi robila od začiatku až do konca Martinka, ktorú som tam spoznala. Na konci sme si dali spolu aj fotku ako pamiatku, tak určite zbehnite aj na jej blog.



Mali sme aj malé občerstvenie, z ktorých mi najviac chutili asi tieto makronky (hoci boli na mňa veľmi sýte) a tie druhé „koláčiky“, na ktorých názov neviem prísť. Ráno som nedokázala pomyslieť na nijaké jedlo okrem suchárov a po obede som do seba dostala už aj toto. 😄

Po konci akcii ostala už len voľná zábava a mohli sme sa spýtať na nejaké kozmetické tipy a nechať sa namaľovať, ale ja už som musela ísť tak som sa rozlúčila medzi prvými, no domov som neodišla naprázdno. Každá z nás dostala testovací balíček podľa výberu – ja som si vybrala hydratačný. Obsahoval 5 produktov, z toho jeden bola vyššie spomínaná micelárna voda, takže tá poputuje mame alebo sestre. Na recenzie produktov sa určite môžete tešiť. Začala som ich postupne testovať a už teraz som z jedného z produktov príjemne prekvapená! A aby som nezabudla, kto kozmetiku pozná a vie o jej účinkoch, iste ho poteší, že do roka by mala byť aj pánska rada produktov, pre naše polovičky alebo iných mužov v rodine. 

Po dlhom čase bude aj súťaž na mojej facebookovej stránke, tak ak ju ešte nesledujete, rýchlo to napravte nech o nich neprídete. Dať like môžete na pravej strane blogu alebo s preklikom na facebook tu




Ako ste strávili tento víkend vy? Podeľte sa o vaše zážitky v komentároch! Boli ste niekto v Bachledovej doline na Chodníku korunami stromov?

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Věřím, že sis svatby i světelnou šou užila. Auta jsou nádherná, taky bych jedno brala. Jinak na eventu bylo skvěle a jsem ráda, že jsem tě poznala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť