Najlepší tekutý matný rúž I Yves Rocher

2/25/2018

Pred Valentínom mi prišli novinky od Yves Rocher, ktoré obalmi veľmi pripomínajú jar a získali si ma už na prvý pohľad. Prišli v ružovej krabičke, ktorú mi je ľúto vyhodiť a tak v nej mám ukryté tieto sprchové gély. Dokopy mi prišli štyri a k tomu dva matné rúže a jeden tekutý rúž s matným efektom. Kávový sprchový gél a jeden z matných rúžov tu neuvidíte, pretože som ich hneď venovala do valentínskej súťaže. Boli to produkty, s ktorých spotrebou by som mala menší problém, tak som potešila jednu z vás. Ako prvé som sa rozhodla testovať rúže, z jedného prostého dôvodu. Ešte stále nemám spotrebovaný sprchový gél z vianočnej edície. 


Začneme mojím obľúbencom, ktorým je tekutý rúž Grand Rouge s matným efektom v odtieni 112. Je tmavý červený až bordový, ale ak by vám nevyhovovala takáto farba, nájdete ho ešte v iných červených odtieňoch, fialových, ružových aj nude. 

Tým, že obsahuje olej z kamélie sa o pery aj stará a regeneruje ich. Hoci je matný, je to stále tekutý rúž a tak aj vyzerá. Na perách nezaschne hneď, nejaký čas mu to trvá. Je však veľmi príjemný, pery nevysušuje a nemáte pocit, že máte na perách masku. Počas dňa som vždy tak trochu zabudla, že ho mám. Musela som si niekoľko krát do dňa pozrieť, či ho ešte na perách mám alebo mi už zliezol. A bola som naozaj veľmi prekvapená. 

Nosila som ho počas školy a vydržal mi od šiestej rána do minimálne dvanástej, kedy vyzeral skoro stále rovnako a to som medzitým čo-to zjedla a pila. Vydržal mi však aj dlhšie, ale po častejšom pití a jedení mi zliezol z vnútra pier a začal vyzerať opotrebovanejšie. Čo sa týka aplikátoru, nie je dôvod sa ho báť. Vyzerá, že je väčší, ale je dobre tvarovaný a tak sa s ním dajú pekne obtiahnuť pery bez vyjdenia mimo línii pier. A okrem toho, veľmi dobre vonia. 



Matný rúž Grand Rouge je v krásnom zlatom obale, ktorého časť je matná. Mám ho v odtieni 152, ktorý je možno tu na fotkách viac ružovejší, avšak reálne sa ťahá viac do bordovej farby. Okrem tejto farby nájdete odtiene ružových, červených aj fialových. Počas minulého roku by som isto siahla po tých ružových, ktorými by som nič nepokazila, avšak momentálne sú tmavé farby moje najobľúbenejšie a cítim sa v nich ako "ja". Neviem, čo budem robiť v lete. Dúfam, že budem mať opäť chuť na všetky tie ružové a červené odtiene, ktoré doma mám. 

Rúž obsahuje tak isto olej z kamélie, pery nevysušuje, no nemá taký matný efekt aký som čakala, že bude mať. Pery sa nezvráskavejú ako pri iných matných, čo je veľké plus, no nepovedala by som, že nastal nejaký vyslovene matný efekt. Skôr sa len neleskne tak ako obyčajné rúže. Výdrž je o niečo horšia ako pri tekutom matnom rúže, no vydrží tie 4 hodinky aj keď pijete a jete. Taktiež vonia, no podľa mňa trošku menej ako ten tekutý.



Ostali mi tu už len tri sprchové gély z radu Plaisirs Nature, ktoré som si nechala, kvôli ich krásnym vôniam, zaujímavým kombináciám a povedzme si pravdu, aj dizajnu. Všetky ešte čakajú na svoje prvé oficiálne použitie, ale dovtedy vám ich aspoň trochu predstavím. 

Prvý zľava, Granátové jablko a Ružové korenie vonia skoro ako lesné ovocie z vianočnej edície. Granátové jablko zanechá pokožku jemnú, pružnú a zabraňuje jej starnutiu, vďaka jeho antioxidačným účinkom. 

Kvet bavlníka a Mimóza nemá žiadnu výraznú vôňu, avšak kvôli jeho pre mňa novej a nezvyčajnej kombinácii sa na jeho použitie teším a som si istá, že zanechá pokožku príjemne prevoňanú. 

Posledný, na ktorý sa teším najviac a ktorý si ma získal hneď je sprchový gél s vôňou Magnólie a Bieleho čaju. Krásna kvetinová vôňa, jemne sladká, avšak nie silná. 



Na záver by som to len v krátkosti zhrnula. Zo sprchových gélov mi vonia najviac Magnólia a Biely čaj, ktorý sa stane isto mojím obľúbeným. Granátové jablko najmenej, pretože mi pripomína lesné ovocie, čo už mám v nose pár mesiacov. Z rúžov to bude však jednoznačne tekutý matný rúž, ktorý by som nosila najradšej každý deň! 

Už ste skúšali niektorú z noviniek? Ako sa vám páčia? 

You Might Also Like

4 komentárov

  1. tieto novinky som si hneď zamilovala, ale mám dosť veľa sprcháčov od YR takže tri som darovala do súťaže a jeden mame. Ale na rúže a lesk nedám dopustiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si ich nechala do rezervy, kedže mám iba jeden :D ale rúže sú fakt úžasné :)

      Odstrániť
  2. Tyhle novinky se opravdu povedly. Jsou parádní. :)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. máš pravdu :) zaujímavé kombinácie aj farby :)

      Odstrániť