Workshop pletenia kvetinových čeleniek s Yves Rocher

4/07/2018

Už je to takmer mesiac, čo som bola na workshope, ktorý si pre nás pripravilo Yves Rocher na Medzinárodný deň žien. Spoločne sme tak oslávili nie len tento náš sviatok, ale aj príchod jari, ktorá sa vtedy pomaly drala do našich ulíc, no potom sa ešte na chvíľu skryla. Veľmi som vám chcela o tomto stretnutí napísať, pretože som si z neho odniesla krásnu kvetinovú korunku, ktorú sme si vyrábali

Novinky, ktoré nám boli predstavené sú limitované edície parfumov OUI A L´AMOUR a COMME UNE EVIDENCE. Ani jeden som doteraz nemala možnosť vyskúšať, no keď mám povedať pravdu, viac sa mi pozdával Comme Une Evidence, ktorý je jemnejší a viac sa mi hodí na jar. Ten druhý je o niečo silnejší, no vonia tiež super. Na konci článku si môžete prezrieť oba parfumy. Mne ostal ten silnejší, z ktorého mám len mini balenie. Z akcie odniesla štyri voňavky, dve plné balenia a dve menšie. Rozdala som ich mame a sestre a jednu, ktorú som pre vás vybrala, ste mohli vyhrať. 

Ak ste teda zvedavé, odkiaľ som si voňavku priniesla a ako super sa o nás tím Yves Rocher postaral, čítajte ďalej. 

Nápoj s príchuťou ruží a jedlou navrchu.
Na začiatok sa musím pochváliť a tak isto aj dievčatá z PR oddelenia, že vybrali super miesto konania, pretože som to prvý krát stihla po škole v predstihu a bola tam prvá. Aj keď nie sama, kedže pred nami tam bola druhá skupinka blogeriek, ktoré si už svoje čelenky vyrobili a nasledovali sme my. Konalo sa to v kaviarni SORT v Bratislave, kde sú krásne priestory a už viem, kam skočím najbližšie na koláčik. Postarali sa nám aj o občerstvenie, ktoré bolo nie len krásne, ale aj zdravé. O fotku nižšie si môžte pozrieť len ukážku z toho, čo bolo na stole. 

Stretla som sa tam opäť s Nikou, s ktorou sme sa spoznali na predchádzajúcom YR evente a tak sme si ešte pred začiatkom pofotili čo sa dalo a pomohli nafotiť jedna druhú. Odniesli sme si každá blogerka znova polaroid fotky, ktoré nám tento krát nalepili na kartičku, ktorá mi bude o niečo lepšie pripomínať tento super podvečer. 

@daywithnika
Nepamätám si presne, ale myslím, že by to mal byť humus z cvikly.
Nechýbali ani zdravšie koláčiky. 
Keď už sme sa stretli všetky blogerky a ochutnali na čo mali chuť, prešli sme do priestoru kaviarne, kde bol pripravený dlhý stôl s kvetináčmi ruží a rôznej zelene, z ktorej si pamätám len eukalyptové listy. Každá mala pripravené drôtiky, nožnice aj zásteru, ktorú sme si radšej kvôli živici všetky dali. Z kvetín sme si mali každý pod vedením šikovnej pani (zabudla som meno ako vždy) z Ateliériu Jarabina vytvoriť kvetinovú korunku. Už podľa fotiek musí byť jasné, aké pekné to bolo a že sa nám nepracovalo zle. Atmosféra bola uvoľnená a tak sme sa aj poriadne zasmiali pri vytváraní našich kreácií. 

Pred začiatkom ešte nafotiť pár záberov.

Po odmeraní si obvodu hlavy sa mi to zapáčilo omnoho viac a ani som nečakala, že ma to bude až tak veľmi baviť. Na fotke kde držím začiatok mojej čelenky, vidíte tú najkrajšiu časť. Práve na nej som si dala najviac záležať, pretože som mala dostatok kvetín a listov, ktoré som mohla použiť a potrebovala som si nájsť smer, akým pôjdem. Po tomto kúsku to už bolo ťažké udržať, a tak tam vznikol väčší skok v hojnosti kvetov, ktorý som sa snažila zakryť. Presne kvôli tomuto môjmu perfektnému začiatku a môjmu perfekcionizmu som za ostatnými dievčatami zaostávala a snažila sa nebyť posledná. V túto chvíľu som vedela, že takéto farby chcem mať na svojej svadbe, a podobnú čelenku si chcem spraviť aj na ten deň. Presne toto sú farby, ktoré sa mi páčia najviac. Zelená, modrá, biela a ružová. 

Tu by som aj skončila, ale nepokračovať by bola veľká škoda. 
A takto to vyzeralo na konci, keď už väčšina z nás mala čelenky hotové.
Už si nepamätám presne, ako dlho nám trvalo si korunky pripraviť, ale hodina to bola myslím určite. A možno aj viac. Teraz sa vám pochválim mojím výtvorom, na ktorý som sebecky pyšná, ale to môžem. Tak čo poviete? 
Na tomto svetle vyzerám skoro ako blondína. 

Ešte jedna detailnejšia. 




No povedzte, nie je krásna? Myslím, že každej žene sa kvetinová čelenka hodí a vyzerá ako "správna slovenská deva".  Ako malé dievča som snívala o princeznovskej korunke na svadbe, teraz to je na 200% korunka z čerstvých kvetov, ktorú si spravím s plným sebavedomím sama. 

Lesná vila?
A ešte niekoľko fotiek zo zákulisia, ktoré si požičiavam, no dávam kredit Jane Korček, ktorá ich fotila. Ďakujeme za super zachytenie momentov z celej akcie a tak isto Yves Rocher za pozvanie aj na tento nezabudnuteľný event. 

Zapálené pri práci.
Takáto kopa sa nás zišla a to nie sme na fotke ani všetky!
Hovorila som, že sme sa dosť nasmiali a toto je toho dôkazom.
Tu už sú fotky konkrétnych vôní, ktoré mi ostali aspoň na inšpiráciu, ako vyzerajú ak ste ich ešte nevideli a radi by ste vyskúšali. Na jar/leto určite po jednej z nich siahnite. Mne síce voňala na prvé privoňanie tá jemnejšia, no používam už denne iba túto OUI A L´AMOUR a vôbec mi nevadí. 
Mini balenie OUI A L´AMOUR, ktoré mi ostalo.
COMME UNE EVIDENCE, ktorú vyhrala jedna z vás v súťaži na Instagrame. 
Ešte posledná fotka korunky. 

Ako sa vám páčili fotky? Vyrábali ste si už vlastnú kvetovanú korunku/čelenku? 

Ak sa ti blog páči, určite ma podpor sledovaním blogu alebo Instagramu. Nájdeš ma pod všetkými týmito platformami. 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. toto je skvelý nápad robiť si vlastné čelenky :) veľmi sa mi páči tvoj výtvor :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Áno, keď som sa to dozvedela bola som nadšená :)

      Odstrániť